Головна

Structure / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Наукова робота студентів / - «Актуальні проблеми обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції» (спеціальність 071) / Засідання / ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ОБЛІКУ, АУДИТУ, ОПОДАТКУВАННЯ ТА АНАЛІЗУ В УМОВАХ МІЖНАРОДНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ОБЛІКУ, АУДИТУ, ОПОДАТКУВАННЯ ТА АНАЛІЗУ В УМОВАХ МІЖНАРОДНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

10 жовтня 2022 року відбулося чергове засідання студентської наукової проблемної групи «Актуальні проблеми обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції». Засідання відбулося вже у повному складі групи, адже з 1 жовтня до навчання приступили магістри першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти. У ході засідання було обрано голову групи – Поліну МАЛІНОВСЬКУ, студентку першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Відповідальна за роботу групи - к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування Олена ЄРЕМЯН - ознайомила студентів з основними напрямами наукової роботи та Положенням про студентську наукову проблемну групу.

У ході засідання учасників групи ознайомлено з правилами академічної доброчесності при написанні наукових публікацій відповідно до Положення про запобігання плагіату та забезпечення академічної доброчинності у навчальній роботі учасників освітнього процесу у ХНТУ, схвалене рішенням Вченої Ради ХНТУ від 05.11.2019 р. № 3 (URL: http://kntu.net.ua/index.php/ukr/content/view/full/34504).

Робота студентської наукової проблемної групи завершилась ознайомленням учасників з вимогами щодо підготовки і вибору тем наукових доповідей на ІІ Міжнародну науково-практичну Інтернет-конференцію «Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції», яку щорічно проводить кафедра фінансів, обліку та оподаткування та яка відбудеться 16-17 листопада 2022 року.

Запрошуємо усіх студентів, що бажають взяти участь у науковій роботі, долучитись до участі у Міжнародній конференції!!!