Головна

Structure / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Новини кафедри / ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТА КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ, ФАХІВЦЯ-ПРАКТИКА ТАМІЛИ ЧИЖОВОЇ

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТА КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ, ФАХІВЦЯ-ПРАКТИКА ТАМІЛИ ЧИЖОВОЇ

У процесі підготовки майбутніх спеціалістів велике значення має спілкування студентів не лише з викладачами і науковцями, але й з професіоналами-практиками, які можуть поділитися власним досвідом роботи. Саме таким фахівцем є доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування Таміла ЧИЖОВА, яка поєднує науково-викладацьку діяльність з практичною складовою в якості директора туристичної агенції «АКВАВІТА».

27 квітня 2023 року к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування Таміла ЧИЖОВА провела гостьову лекцію для студентів кафедри туризму Державного вищого навчального закладу «Приазовський державний технічний університет».

Під час зустрічі були обговорені перспективи відновлення туризму у повоєнний період, умови розширення можливостей туристичної галузі з метою додаткового наповнення бюджетів всіх рівнів податками та зборами. Студенти цікавилися питаннями організації власного бізнесу, умовами комунікації з клієнтами та контролюючими органами, застосуванням IT-технологій при роботі з об’єктами розміщення, умовами оподаткування туристичної галузі та шляхами вирішення проблемних питань під час своєї діяльності.

Присутні на лекції студенти мали можливість задати питання та отримали на них ґрунтовні відповіді. На завершення зустрічі Таміла ЧИЖОВА побажала здобувачам успіхів у навчанні і майбутньому працевлаштуванні.

Поєднання викладачами кафедри фінансів, обліку та оподаткування наукової складової, викладацької майстерності, глибокого знання законодавчо-нормативної бази та практичного досвіду дозволяє не тільки на високому професійному рівні готувати здобувачів спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» у рідному університеті, але й ділитися набутими знаннями та досвідом зі здобувачами інших закладів вищої освіти.