Головна

Structure / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Новини кафедри / УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ В АКАДЕМІЇ З ЄВРОПЕЙСЬКИХ СТУДІЙ

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ В АКАДЕМІЇ З ЄВРОПЕЙСЬКИХ СТУДІЙ

Гарант освітньо-професійної програми «Фінанси» початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти, к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування Херсонського національного технічного університету Ірина СИСОЄНКО взяла участь у роботі Академії з європейських студій «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ТА РОЗВИТОК ГРОМАД: ПРОГРАМИ ЄС ДЛЯ УКРАЇНИ», яка була організована Національним університетом «Львівська політехніка».

Захід відбувся в режимі онлайн з 2 до 24 березня 2023 року. На захід зареєструвалися 183 слухачі: студенти, викладачі, представники органів влади, об’єднаних територіальних громад тощо.

Під час восьми 6-годинних модулів учасники отримали знання про історичну генезу та сутність децентралізації, особливості децентралізації в країнах Європейського Союзу та в Україні, специфіку цифрової трансформації у регіонах, типи фінансування проєктів енергоефективності, перспективи повоєнного відновлення та розвитку українських міст тощо.

За результатами роботи Академії Ірина СИСОЄНКО пройшла тестування та отримала сертифікат обсягом 2 кредити ЄКТС (60 годин).

Участь у подібних зустрічах дає можливість викладачам кафедри фінансів, обліку та оподаткування Херсонського національного технічного університету підвищувати свою кваліфікацію, набувати передовий досвід та запроваджувати отримані знання в освітньому процесі для спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»!