Головна

Structure / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Наукова робота студентів / - «Актуальні проблеми обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції» (спеціальність 071) / Засідання / ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ОБЛІКУ, АУДИТУ, ОПОДАТКУВАННЯ ТА АНАЛІЗУ В УМОВАХ МІЖНАРОДНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ОБЛІКУ, АУДИТУ, ОПОДАТКУВАННЯ ТА АНАЛІЗУ В УМОВАХ МІЖНАРОДНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

27 вересня 2023 року відбулося перше у 2023/2024 навчальному році онлайн-засідання студентської наукової проблемної групи «Актуальні проблеми обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції» кафедри фінансів, обліку та оподаткування.
Науковий керівник - д.е.н., професор, професор кафедри фінансів, обліку та оподаткування Ольга САРАПІНА.

У засіданні взяли участь кращі студенти усіх курсів підготовки першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Для зв’язку зі студентами використовували платформу ZOOM.

Модератором засідання була відповідальна за роботу проблемної групи, доцент кафедри, к.е.н., доцент Олена ЄРЕМЯН, яка на початку засідання ознайомила студентів з основними напрямами наукової роботи спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та Положенням про студентські наукові проблемні групи, яке схвалене рішенням Вченої Ради ХНТУ від 30.05.2023р. № 9.

У ході засідання було обрано старосту групи – Ірину ГРИШМАН, студентку першого курсу підготовки другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування, та секретаря групи – Марину БОРОДІНУ, студентку першого курсу підготовки другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування», а також затверджено склад групи у кількості 15 осіб.

На засіданні розглянули і затвердили план роботи студентської наукової проблемної групи на 2023/2024 н. р., обговорили можливу наукову тематику наукових доповідей і публікацій. Учасники групи дізналися про особливості наукових публікацій, аспекти вибору теми наукового дослідження, умови участі у конференціях, круглих столах та інших заходах.

Всі студенти, які бажають стати науковцями, можуть обрати актуальну й цікаву тему дослідження та під керівництвом викладачів кафедри взяти участь у наукових конференціях, конкурсах та інших наукових заходах, що відбуваються в Херсонському національному технічному університеті та в інших закладах вищої освіти України. Діяльність студентської наукової проблемної групи спрямована на залучення молоді до наукової роботи та сприяє презентації результатів їхніх досягнень широкому колу дослідників.

Присутні на засіданні викладачі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» привітали учасників групи та побажали їм успіхів і творчої наснаги у науково-дослідній роботі!!!