About University / Новини університету |
Новини університету
27 Feb |
В останній тиждень перед Великим постом відзначають свято Масляної. Воно асоціюється зі смачними млинцями та веселими гуляннями, мета таких гамірних масових заходів в тому, щоб розбудити весну та попрощатися з зимою. |
27 Feb |
У Херсонській торгово-промисловій палаті 5-6 лютого 2020 пройшов дводенний тренінг з елементами ділової гри «Як довести, що ваша продукція відповідає технічним вимогам ЄС» за участю викладача кафедри товарознавства, стандартизації та сертифікації к.т.н. Путінцевої Світлани Вікторівни. |
27 Feb |
Проєкт Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ ««Підтримка визнання кваліфікацій для українських університетів» розпочався у листопаді 2019 року та триватиме протягом 2019 – 2022 років. Херсонський національний технічний університет отримав почесну можливість стати членом консорціуму з реалізації проєкту. |
27 Feb |
Про стажування в Японії10:05
Повідомляємо, що Міжнародний фонд Мацумає (Японія) щорічно виділяє 20 стипендій для іноземних вчених з метою проведення ними досліджень в японських державних та/або приватних, наукових центрах або компаніях. |
25 Feb |
Сьогодні, 25 лютого, відбулась зустріч представників компанії AB InBev Efes, яка є одним із лідерів українського пивоварного ринку та спільним підприємством найбільшої у світі пивоварної компанії Anheuser-Busch InBev, а також найбільшої пивоварної компанії Туреччини Anadolu Efes та студентами освітньо-професійних програм «Харчові технології та інженерія», «Технології продуктів бродіння і виноробства», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» спеціальності 181 Харчові технології. |