Новини кафедри
Атестація бакалаврів кафедри ХТЕБХП
У період з 20 по 26 червня 2023 року на кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції проходила атестація здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» у формі атестаційного іспиту та бакалаврів спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у формі захисту кваліфікаційної роботи бакалавра.
7 червня - Всесвітній день безпеки харчових продуктів
Генеральна Асамблея ООН своєю резолюцією (A/RES/73/250, грудень 2018 р.) проголосила 7 червня Всесвітнім днем безпеки харчових продуктів (World Food Safety Day).
Участь студентів кафедри ХТЕБХП у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт
Відповідно до наказу ХНТУ №28 від 01.03.2023 в університеті відбувся перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей.
Участь викладачів кафедри у Міжнародній конференції
Викладачі кафедри ХТЕБХП прийняли активну участь у Міжнародній конференції «Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні Херсонщини», яка відбувалась 26-28 квітня 2023 року.
Обговорення освітніх програм кафедри ХТЕБХП другого (магістерського) рівня вищої освіти
Попри війну, евакуацію, матеріальні труднощі кафедра ХТЕБХП ставить перед собою завдання не лише збереження контингенту, збереження якості навчання, але й удосконалення освітніх програм шляхом їх обговорення зі стейкхолдерами та академічною спільнотою.
Захист кваліфікаційних робіт магістрів кафедри ХТЕБХП
На кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції 19 грудня 2022 р. успішно відбулася робота Екзаменаційної комісії №1 із захисту кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та Екзаменаційної комісії №3 – зі спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».