Новини кафедри
Захист кваліфікаційних робіт магістрів
21 і 22 грудня 2021 року на кафедрі хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції успішно захистили свої кваліфікаційні роботи тринадцять здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» і спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».
V Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів. Food quality and safety»
Викладачі кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчових продуктів ХНТУ д.т.н., проф. Сарібєкова Д.Г., к.т.н., доцент Салєба Л.В., к.т.н., доц. Рацук М.Є., к.т.н., доцент Куник О.М., д.т.н., ст. викл. Семешко О.Я. та ст. викл. Юрова Т.А. разом зі здобувачами ВО прийняли участь у V Міжнародній науково-практичній конференції «Якість і безпека харчових продуктів. Food quality and safety», яка відбулася у онлайн форматі на кафедрі експертизи харчових продуктів НУХТ (м. Київ) 11 – 12 листопада 2021 року.
Вручення нагород МОН України викладачам кафедри Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції
Щиро вітаємо викладачів кафедри ХТЕБХП!
Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності 181 за ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
22 та 23 червня 2020 року відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».
Обговорення освітньо-професійних програм кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції зі стейкхолдерами
Кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції з метою коригування діючих освітніх програм веде постійний діалог зі стейкхолдерами – працедавцями, випускниками, учасниками освітнього процесу, усіма тими, чий щирий інтерес до спільної справи спрямований на формування фахівця з хімічних технологій та інженерії.
Кафедра ХТЕБХП вітає Гаргаун Р.В. з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія»
Вітаємо з успішним захистом!
Кафедра хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції щиро вітає аспіранта кафедри Гаргаун Руслану Василівну та її наукового керівника д.т.н., професора Сарібєкову Діану Георгіївну з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія»!
Зустріч студентів кафедри ХТЕБХП зі старшим судовим експертом НДЕКЦ Херсонського МВС України
20 травня 2021 року відбулася зустріч студентів кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції спеціальностей 161 Хімічні технології та інженерія ОП «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та 181 Харчові технології ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі старшим судовим експертом відділу досліджень матеріалів, речовин і виробів Херсонського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України (далі - НДЕКЦ) Слюсарчук Лідією Костянтинівною.
Зустріч представників ПАТ «Чумак» і закладів вищої освіти м. Херсону у Херсонській обласній державній адміністрації
16 червня 2021 року за ініціативою заступника Херсонської обласної державної адміністрації Шибаєва Андрія Леонідовича відбулася зустріч представників ПАТ «Чумак» Бойко Олександра, Грицай Олени і закладів вищої освіти м. Херсону. Від Херсонського національного технічного університету у засіданні брала участь д.т.н., проф., завідувач кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції Сарібєкова Д.Г.
Екскурсія викладачів та студентів кафедри ХТЕБХП до сімейного фермерського господарства «Пан Равлик»
Викладачі та студенти кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія освітня програма «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» і 181 Харчові технології освітня програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 17 травня 2021 року відвідали сімейне фермерське господарство «Пан Равлик», яке розташоване в с. Галицинове Миколаївської області.