Новини кафедри

Зустріч зі стейкхолдерами освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

23 січня 2020 року на кафедрі хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції відбулася зустріч магістрів і бакалаврів спеціальності 181 – Харчові технології освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі стейкхолдерами: начальником відділу кадрів Данчишиною Іриною Володимирівною та технологом ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» Коваленко Іриною Ігорівною.

Зустріч зі стейкхолдерами на кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції

На кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції 5 грудня 2019 року відбулася зустріч керівника відділу якості ПП «Наш продукт» Ласкави Наталії Вікторівни та магістрів і бакалаврів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» спеціальності 181 – харчові технології. Наталією Вікторівною була прочитана лекція «Особливості застосування системи НАССР на приватному підприємстві «Наш продукт»».

IV Міжнародна науково-практична конференція «ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. FOOD QUALITY AND SAFETY»

Викладачі кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчових продуктів ХНТУ д.т.н., проф. Сарібєкова Д.Г., к.т.н., доцент Салєба Л.В., к.т.н., доцент Куник О.М. прийняли активну участь у IV Міжнародній науково-практичній конференції «ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ. FOOD QUALITY AND SAFETY», яка відбулася 20 – 21 листопада 2019 року у Національному університеті харчових технологій м. Київ.

Привітання колективу кафедри ХТЕБХП студентів, які успішно захистили кваліфікаційні роботи

Колектив кафедри Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції вітає студентів напрямів підготовки:

– 6.051301 «Хімічна технологія»;

– 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»,

які успішно захистили кваліфікаційні роботи та отримали перший (бакалаврський) рівень вищої освіти.

Перший захист дипломних робіт бакалаврів з напряму 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

21 червня 2019 року відбувся перший захист дипломних робіт студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з напряму 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції».

Захист кваліфікаційних робіт студентів напряму підготовки 6.051301 Хімічна технологія

Протягом 18-19 червня 2019 року на кафедрі хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів напряму підготовки 6.051301 Хімічна технологія за спеціалізацією «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів».

Виїзний майстер-клас кафедри ХТЕБХП для учнів школи №54 з експертизи харчової продукції

На цьому тижні профорієнтаційний роз’яснювальний семінар кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції Херсонського національного технічного університету відбувся для майбутніх абітурієнтів у Херсонській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №54.

ПРАКТИКА – СКЛАДОВА ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ

Студенти третього курсу спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у період з 4 лютого по 3 березня 2019 року проходили виробничу практику.

Майстер-клас для учнів 11 класу від кафедри «Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції»

В рамках проведення тижня професійної орієнтації у Херсонській спеціалізованій школі І – ІІІ ступенів № 27 викладачі кафедри «Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції» Херсонського національного технічного університету провели презентацію та майстер-клас з виготовлення парфумерних засобів для учнів 11 класу.

Захист кваліфікаційних робіт магістрів

21 і 22 грудня 2018 року відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» за двома освітніми програмами:

«Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»

«Текстильна хімія і опоряджувальні виробництва».

Екскурсія на підприємство Дім марочних коньяків «Таврія»

22 листопада 2018 року відбулася екскурсія студентів кафедри «Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції» на підприємство Дім марочних коньяків «Таврія» м. Нова Каховка.

Міжнародна Конференція EastWest Chemistry Conference 2018

10-12 жовтня 2018 року була проведена міжнародна конференція EastWest Chemistry Conference 2018, що стало можливим за рахунок об'єднання зусиль Львівського політехнічного національного університету та Турецького хімічного співтовариства.

Міжнародний Форум Cosmetics Ukraine 2018

29 – 31 травня у м. Київ відбувся ІІІ Міжнародний Форум Cosmetics Ukraine 2018.

Семінар компанії Леко Стайл

Семінар компанії Леко Стайл «Розумні рішення: інгредієнти, технології, тренди в косметиці — 2018» м. Одеса