Новини кафедри

СТУДЕНТИ-ВОЛОНТЕРИ!

Щиро пишаємося нашими студентами, які поєднують сумлінне навчання із волонтерською роботою заради перемоги!

ОНОВЛЕННЯ СКЛАДУ НМК ВИЩОЇ ОСВІТИ

Наказ Міністерства освіти і науки України від 17.12.2024 року №1745 про затвердження персонального складу науково-методичних комісій (підкомісій) сектору вищої освіти Науково-методичної ради МОН України

Захист кваліфікаційних робіт магістрів ОПП«Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»

20 і 21 грудня 2024 року на кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції проходила атестація магістрівспеціальності 161 Хімічні технології та інженерія освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів».

Захист кваліфікаційних робіт магістрів ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

18 і 19 грудня 2024 року на кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції проходила атестація магістрів спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ

Рівень підготовки молодих фахівців залежить від професійної майстерності викладачів закладів вищої освіти. У сучасних умовах інтеграції системи вищої освіти України до європейського просторувиникає необхідність регулярного оновлення знань, умінь і навичок науково-педагогічними працівниками, а також удосконалення їх нього практичного застосування. Це забезпечує адаптацію викладачів до викликів і умов стрімких змін сучасного світу.

Підвищення рівня професійної компетентності викладачів кафедри

Викладачі кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції постійно підвищують свій професійний рівень участю у гостьових лекціях, публікацією тез та участю у міжнародних та всеукраїнських конференціях, семінарах підвищення кваліфікації у дистанційному форматі.

Семінар для магістрантів кафедри – академічна доброчесність

Дотримання принципів академічної доброчесності є запорукою успішного навчання і подальшої кар’єри.

Якісна освіта забезпечується завдяки дотриманню основних цінностей академічної доброчесності, таких як чесність, довіра, справедливість, повага та відповідальність. Важливо також мати відвагу слідувати цим принципам у будь-яких обставинах, що виникають під час освітнього процесу.

ХІ Всеукраїнська науково-практична заочна конференція молодих учених і студентів «Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості»

22 листопада 2024 року на кафедрі хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції ХНТУ була проведена ХІ Всеукраїнська науково-практична заочна конференція молодих учених і студентів «Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості».

Обговорення освітніх програм спеціальності 161 Хімічні технологія та інженерія

25 листопада 2024 року завідувач кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції, доцент Людмила САЛЄБА, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків ХНТУ, професор Юлія САРІБЄКОВА зустрілися з деканом факультету технологій і дизайну Хмельницького національного університету, доцентом кафедри хімії та хімічної інженерії Тетяною ІВАНІШЕНОЮ і завідувачем кафедри хімії та хімічної інженерії, професором Ольгою ПАРАСКОЮ.

«NoveFood-2024» – семінари підвищення кваліфікації

З 18.11.2024 по 29.11.2024 відбувся захід «NoveFood-2024» – семінари підвищення кваліфікації у дистанційному форматі для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, аспірантів, фахівців-практиків на тему «Інноваційні технології харчової промисловості» від інституту підвищення кваліфікації ТДАТУ.

Круглий стіл «Підготовка здобувачів вищої освіти»

21 листопада 2024 року к.т.н., доц. САЛЄБА Людмила завідувачка кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції, керівник групи забезпечення спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» і к.т.н., доц. ВЕНГЕР Олена гаранти освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» другого (магістерського) і першого (бакалаврського) рівнів прийняли участь у ІІ-ій Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми хімії та хімічної технології».

Участь здобувачів освіти у фестивалі «Студентський Джем»!

Колектив кафедри ХТЕБХП щиро вітає всіх здобувачів освіти з Міжнародним днем студента!

Напередодні дня студента в ХНТУ відбувся онлайн фестиваль «Студентський джем» 2.0 (https://kntu.net.ua/ukr/Studentstvo/Students-kij-parlament/Students-kij-dzhem-HNTU-2024).

Участь у Болонській конференції 2024 доцента кафедри Безпальченко Віолети

Викладачі кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції постійно удосконалюють свою педагогічну і професійну майстерність.

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції

Викладач кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції, к.т.н., доцент Олена Венгер у період з 02 по 22 жовтня 2024 року взяла участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації (вебінарі) на тему: «Тактична медицина, парамедицина та медицина катастроф в період війни: зарубіжний та вітчизняний досвід».

Міжнародна виставка «InterCHARM – Україна 2024»

Гарною традицією для викладачів кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції стало відвідування Міжнародної виставки індустрії краси «InterCHARM – Україна 2024», яка в цьому році відбулася в Міжнародному виставковому центрі м. Київ 18 – 20 вересня 2024 р.