Головна

Про університет / Новини університету / ПРОХОДЖЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ГАРАНТАМИ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ТА «ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ»

ПРОХОДЖЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ГАРАНТАМИ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ТА «ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ, КОНСЕРВУВАННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ»

Гаранти освітніх програм «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти доцент Зубкова Катерина Віталіївна та «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» другого (магістерського) рівня вищої освіти доцент Стоянова Ольга Вікторівна пройшли міжнародне підвищення кваліфікації, що організовувалось на базі Науково-дослідного Інституту Люблінського науково-технологічного парку та IESF – Міжнародної фундації науковців та освітян з проблеми «ТРАНСФЕР ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ».

Навчальне навантаження міжнародного підвищення кваліфікації становить 1,5 кредити ЄКТС (45 години): з них лекційних – 12 год., практичних – 20 год., самостійна робота – 13 годин, включаючи дисципліни:
Технологія консервування; Інноваційні технології та прогнозування розвитку консервних підприємств; Технологія дитячого та дієтичного консервування; Проектування харчових підприємств; Процеси і апарати харчових виробництв; Методологія науковоі творчлсті та дослідницький практикум.
Під час програми було опрацьовано теми «Сучасні освітні технології. Сутність, класифікації, ефективність», «Освітні технології (навчання в цифровому суспільстві)», «Управління трансфером освітніх технологій в країнах ЄС», «Використання трансферу технологій в освіті», «Управління трансфером освітніх технологій в Україні», «Роль трансферу технологій в освіті (Стенфордський університет)», «Потенціал трансферу технологій», «Трансфер технологій у XXI столітті».