Головна

Структура / Кафедри університету / Комп'ютерних систем та мереж / Новини / КАФЕДРА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ВЕБІНАРІ З ПИТАНЬ КІБЕРБЕЗПЕКИ «CYBER SECURITY WEBINAR GOIT» ВІД МІЖНАРОДНОЇ ОСВІТНЬОЇ ПЛАТФОРМИ ДЛЯ IT-ФАХІВЦІВ GOIT.

КАФЕДРА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ВЕБІНАРІ З ПИТАНЬ КІБЕРБЕЗПЕКИ «CYBER SECURITY WEBINAR GOIT» ВІД МІЖНАРОДНОЇ ОСВІТНЬОЇ ПЛАТФОРМИ ДЛЯ IT-ФАХІВЦІВ GOIT.

Під час участі у заході EdTech-компанії GoIT, де було представлено презентацію «Професія спеціаліст з кібербезпеки», викладачі та студенти спеціальностей 123 – Комп’ютерна інженерія та 126 – Інформаційні системи та технології кафедри ІТ отримали багато пізнавальної інформації щодо особливостей однієї з найперспективніших професій майбутнього та її опановування.

Вебінар із кібербезпеки відбувся 28 серпня 2023 року, о 19:00, дистанційно (на платформі Zoom). В якості головного спікеру вебінару, виступив співробітник компанії GoIT, Team Lead of Student`s Selection Specialists Андрій Плетюхов. Доповідач, активно спілкуючись із присутніми в режимі діалогу, допоміг слухачам вебінару відкрити для них професію Cyber Security: детально охарактеризував особливості професії спеціаліста з кібербезпеки та витоки того, що Cyber Security стала однією з найперспективніших сфер в ІТ; розказав, які навички необхідно мати спеціалістам із кібербезпеки на старті для успішного працевлаштування; проаналізував ринок праці для Cyber Security, рівень зарплат фахівців цього спрямування та можливості їхнього подальшого розвитку в галузі ІТ; пояснив, як можна якнайшвидше опанувати професію Cyber Security з нуля та працевлаштуватися.

Дуже приємним бонусом стало те, що учасникам вебінару з Cyber Security було надано багато додаткових корисних джерел інформації: відеозапис і презентацію вебінару; відео про те, чим відрізняється робота фрілансерів від працевлаштування в ІТ-компанії (зокрема, відео «Працевлаштування у компанію або фріланс», представлене керівником кар`єрного сервісу GoIT Русланою Ковальчук, було супроводжене посиланнями на перші два випуски фірмового журналу «100 історій успіху GoIT»); можливість підписатися на фірмовий YouTube-канал із цікавими відеоуроками та вебінарами, а також перейти за посиланням на ТГ-канал GoIT із пізнавальними історіями про м`які навички, круті ІТ-івенти, безкоштовне навчання, проєкти студентів тощо; рекомендації стосовно корисних інформаційних джерел про вітчизняну ІТ-сферу; перелік ресурсів, де можна знайти актуальні гарячі вакансії для новачків у ІТ-галузі. Також слухачам вебінару було надано можливість подальшого отримання рекомендацій щодо того, як саме змінити на краще їхнє життя та якнайшвидше працевлаштуватися в сфері ІТ, шляхом безпосереднього спілкування з фахівцями GoIT, які проконсультують і підберуть найкращу навчальну програму.