Головна

Структура / Кафедри університету / Комп'ютерних систем та мереж / Новини / Відкритий діалог про перспективи розвитку та працевлаштування майбутніх ІТ-спеціалістів в Херсоні.

Відкритий діалог про перспективи розвитку та працевлаштування майбутніх ІТ-спеціалістів в Херсоні.

5 березня 2020 року за участю партнерів платформи IT HUB Kherson відбулась інтерактивна зустріч із студентами факультету інформаційних технологій та дизайну. Студенти кафедри інформаційних технологій прийняли в заході активну участь.

Головною ціллю зустрічі був відкритий діалог про перспективи розвитку та працевлаштування майбутніх ІТ-спеціалістів в Херсоні.

Спікерами діалогу стали:

  • випускники ХНТУ, що працюють в компаніях Postindustria та DataArt Kherson, розповіли про свій шлях у сфері ІТ, які hard skills треба розвивати, щоб побудувати професійну ІТ-кар'єру у Херсоні;
  • представники херсонського ІТ-бізнесу Wezom Сompany, Z-Price, AsimovCode, Bonum studio, Toplyvo UA розповіли про відкриті вакансії, стажування, актуальні навички, що вимагає ІТ-ринок;
  • приватна ІТ-освіта Beetroot Academy Kherson та Комп‘ютерна Академія ШАГ мотивувала студентів безперервно навчатись в університеті та off та on-line, кодити та вдосконалювати англійську.

Юлія Семенова – project-менеджер платформи IT HUB поінформувала про стан розвитку херсонської ІТ-ком’юніті, плани платформи на 2020 рік, представила статистику заробітної плати ІТ-фахівців в Херсоні.

200 студентів ХНТУ на протязі двох годин отримали багато цікавої та корисної інформації, задавали питання та мали дискусію зі спікерами після завершення зустрічі.