Графік індивідуальних консультацій викладачів кафедри ХТЕБХП

Графік індивідуальних консультацій викладачів кафедри ХТЕБХП 13.03.20-3.04.20

Для отримання телефонів, контактних даних в месенджерах та адрес електронної пошти викладачів - звертатись на поштову скриню кафедри Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції ximtabs@kntu.net.ua

Кулігін М.Л.

Обладнання для виробництва харчових добавок та косметичних засобів

19.03,26.03,2.04,13.04,20.04,27.04,6.05 11.00-12.00

чати курсів в mdl.kntu.net.ua

приватні повідомлення mdl.kntu.net.ua

Telegram, Viber, email

 

Комп'ютерна хімія та застосування ЕОМ в хімічній технології

13.03,20.03,27.03,2.04,12.04,25.04,4.05,10.05 11.00-12.00

 

Основи проектування виробництв харчових добавок і косметичних засобів

16.03,23.03,30.03,3.04,11.04,23.04,6.05,11.05 11.00-12.00

 

Процеси та апарати харчових виробництв

16.03,23.03,30.03,2.04,12.04,25.04,4.05,10.05 12.00-13.00

 

Процеси і апарати хімічних виробництв

17.03,24.03,31.03,1.04,10.04,26.04,5.05,12.05 11.00-12.00

 

Техніко-економічне обґрунтування проектування підприємств галузі

17.03,24.03,31.03 12.00-13.00

Куник О.М.

Технології галузі застосування харчових добавок

13.03, 20.03, 27.03, 3.04; 10.04; 17.04; 24.04 10.00-11.00

Viber, чати в Moodle

 

Технологічна експертиза виробництва харчової продукції 4БХП

16.03, 23.03,30.03, 2.04; 9.04; 16.04; 23.04 10.00-11.00

 

Технологічна експертиза виробництва харчової продукції 3БХП

19.03, 26.03, 2.04, 2.04; 9.04; 16.04; 23.04 11.00-12.00

 

Визначення терміну придатності харчових продуктів

17.03, 24.03, 31.03, 7.04; 14.04; 21.04; 28.04 9.00-10.00

 

Технологічна експертиза продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

17.03, 24.03, 31.03, 7.04; 14.04; 21.04; 28.04 10.00-11.00

Салєба Л.В.

Загальна хімічна технологія

16.03, 23.03, 30.03, 6.04, 13.04, 20.04 9.00-10.00

Viber, чати в Moodle

 

Основи наукових досліджень

17.03, 24.03, 31.03, 7.04, 14.04, 21.04 9.00-10.00

 

Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції

18.03, 25.03, 1.04, 8.04, 15.04, 22.04 9.00-10.00

Повстяной В.М.

Органічна хімія

16.03, 23.03, 11.03, 6.04, 13.04, 20.04 11.00-12.00

Viber, чати в Moodle

 

Техніка експерименту в хімії

17.03, 24.03, 31.03, 7.04, 14.04, 21.04 11.00-12.00

Скропишева О.В.

Токсикологічна хімія харчових добавок та косметичних засобів

16.03, 23.03, 30.03, 6.04, 13.04, 20.04 9.00-9.30

чати курсів в mdl.kntu.net.ua

приватні повідомлення mdl.kntu.net.ua

 

Хімія, технологія та застосування харчових добавок

17.03, 24.03, 31.03, 7.04, 14.04, 21.04 9.00-9.30

 

Хімія, технологія та застосування харчових добавок (спец.глави)

17.03, 24.03, 31.03 03, 7.04, 14.04, 21.04 9.30-10.30

 

Токсикологія харчової продукції

16.03, 23.03, 30.03, 6.04, 13.04, 20.04 9.30-10.30

 

Інженерія безпеки

18.03, 25.03, 8.04, 15.04, 22.04 9.00-10.00

Юрова Т.А.

Якісний і кількісних аналіз в харчових технологіях

16.03, 23.03, 30.03 11.00-12.00

Telegram, Viber, email

 

Методи контролю якості харчової продукції

18.03, 25.03, 01.04 11.00-12.00

Telegram, Viber, email

 

НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції

19.03, 26.03, 02.04 11.00-12.00

Telegram, Viber, email

Сарібєкова Д.Г.

Хімічна технологія текстильних матеріалів

17.03; 24.03; 31.03, 7.04; 14.04; 21.04; 28.04 9.00-10.00

Viber, чати в Moodle

 

Якісний і кількісний аналіз в хімічній технології

18.03; 25.03; 1.04; 8.04; 15.04; 22.04; 29.04 9.00-10.00

 

Хімія сировини косметичних засобів та продуктів харчування

18.03; 25.03; 1.04; 8.04; 15.04 11.00-12.00

Гнідець В.П.

Хімія ПАР в харчовій та косметичній технології

16.03; 23.03; 30.03 ; 6.04; 13.04; 20.04;27.04; 4.05;11.0510.00–11.00

Viber, чати в Moodle

 

Технічна мікробіологія (спец глави)

19.03; 26,03; 2.04; 9. 04; 16. 04; 23. 04; 30. 04; 7. 05;14. 05;10.00–11.00

Viber, чати в Moodle

 

Мікробіологія харчових виробництв

19.03; 26,03; 2.04; 9. 04; 16. 04; 23. 04; 30. 04; 7. 05;14. 05; 10.00–11.00

Viber, чати в Moodle