Студенту

Шановні студенти, запрошуємо взяти участь в роботі постійно діючої студентської наукової групи кафедри Інформатики і комп’ютерних наук!

План роботи постійно діючої студентської наукової групи спеціальності 122 «Компьютерні науки», 125 «Кібербезпека» кафедри Інформатики і комп’ютерних наук. На 2021 - 2022 навчальний рік.

Скачати файл:


Зустріч студентів з представником Департаменту кіберполіції в Херсонській області Національної поліції України

5 жовтня на базі кафедри інформатики і комп'ютерних наук факультету інформаційних технологій та дизайну відбулася зустріч студентів спеціальностей 125 "Кібербезпека" та 122 "Компютерні науки" з представником Департаменту кіберполіції в Херсонській області Національної поліції України.

Була проведена лекція щодо розповсюдження особистої інформації в Інтернеті, правових аспектів забезпечення кібербезпеки в Україні. Обговорювались питання подальшого працевлаштування студентів у кіберполіції.

Розвиток всесвітньої павутини призводить до поширення загроз інформаційної безпеки. Тому кібербезпека - провідний і перспективний напрямок. Студенти дізналися про важливість та необхідність роботи у сфері кібербезпеки.

Майбутнім фахівцям було запропоновано проходження виробничо-технологічної практики на базі Департаменту кіберполіції в Херсонській області Національної поліції України.

   

Онлайн-турнір з програмування «Battle IT by SimCorp»

Студенти кафедри ІіКН прийняли активну участь в онлайн-турнірі з програмування «Battle IT by SimCorp»

Турнір складався з відбіркового етапу (15 листопада) та фіналу (20 листопада), на яких треба було впоратися з задачами програмування різної складності.

Найкращі учасники позмагались за ліцензійну підписку на платформу Pluralsight на 12 місяців, стильні тонкі, персональні ноутбуки та менторську підтримку від спеціалістів компанії SimCorp.

Детальніше про турнір можна почитати тут: https://battleit.tech/

В турнірі прийняли участь студенти групи 4 КН Андрієвський Ілля, Бондар Вадим, Дураєв Андрій.

 

Шановні студенти!

У рамках укладеного Меморандуму між Херсонським національним технічним університетом та міжнародною студентською організацією AIESEC, запрошуємо Вас взяти участь у вебінарі, який відбудеться вже цієї п’ятниці - 19.11.2021 о 15-00.

Представники AIESEC розкажуть про напрямки стажування за кордоном, про можливості, які перед Вами розкриваються, про логістичну підтримку від AIESEC.

Зареєструватися на онлайн зустріч можна за посиланням: http://bit.do/AIESEC_Intern

Офіційний сайт в Україні: https://aiesec.ua

Cторінка AIESEC в Україні в Instagram: https://www.instagram.com/aiesecinukraine


Зустріч з потенційними роботодавцями, компанія DataArt

25.11.2021р. відбулася зустріч представників міжнародної компанії з розробки програмного забезпечення DataArt зі студентами ХНТУ, які навчаються на спеціальностях кібербезпеки, комп'ютерних наук, комп'ютерної інженерії.

На зустрічі були присутні, та ділились своїм досвідом влаштування та роботи в даній компанії, наші випускники: Антон Сирота, Кирило Єсін та Анна Чігіріна. Розповідали про свій шлях, свої страхи на початку цього шляху, як саме їх долали і чому саме DataArt.

В кінці зустрічі представнии компанії залишили свої контакти, є представництво у Херсоні, для тих, хто хоче спробувати свої сили та поповнити ряди IT-спеціалітів DataArt.

Контакти: https://dataart.com.ua/events - всі події та івенти DataArt

Всі питання про співпрацю можна надсилати на пошту:

Pr-ks@dataart.com

Trainee.ua@dataart.com

Або телефонувати за номерами: +380960808900 - Ірина Третьякова.