Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / Регіональний акселератор GCIP для інновацій, технологій та стартапів Херсонської області

Регіональний акселератор GCIP для інновацій, технологій та стартапів Херсонської області

За підтримки Організації об’єднаних націй з промислового розвитку (UNIDO), «Глобальної інноваційної програми екологічно чистих технологій для малих та середніх підприємств України» (GCIP Ukraine), Глобального екологічного фонду (ГЕФ), на базі Херсонського національного технічного університету створено регіональний акселератор GCIP (RА GCIP) для інновацій, технологій та стартапів у Херсонській області, координатором якого є проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків ХНТУ Галина Савіна.

Викладачі кафедри економіки, підприємництва та бізнес-аналітики ХНТУ зав. кафедри проф. Наталія Шандова та доц. Наталія Олійник були залучені до проекту в якості тренерів та менторів і вже на першому онлайн-конкурсі екологічно дружніх стартап-проєктів разом з членами робочої групи відібрали 5 команд-півфіналістів для участі в акселераційній програмі ЮНІДО/ГЕФ, що передбачає проведення Бізнес академії, менторську підтримку, грантове фінансування.

Додаткова інформація про проєкт UNIDO GCIP за посиланням: https://gcipukraine.com/