Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА СТУДЕНТКИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 051 ЕКОНОМІКА ОЛЕКСАНДРИ ДОРОГАНЬ

ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА СТУДЕНТКИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 051 ЕКОНОМІКА ОЛЕКСАНДРИ ДОРОГАНЬ

Волонтери — це звичайні люди, які роблять добрі, корисні справи.

У нашому осередку ХНТУ теж є такі люди, які прагнуть допомогти іншим у цей складний для країни час.

Пишаємось, що однією з таких гарних людей є наша студентка 4 курсу - Дорогань Олександра, яка навчається на спеціальності 051 Економіка.

Олександра разом з родиною впродовж майже двох років війни виготовляє окопні свічки, хімічні грілки, розпалювачі, смаколики і надсилає їх нашим захисникам на передову. За внесення у зміцнення обороноздатності країни та підтримку наших воїнів Олександра отримала подяку від командування та особового складу бригади, якою опікуються волонтери. Військові виразили їй щиру вдячність за таку необхідну та важливу допомогу у цей нелегкий для всієї України час.

За внесення у зміцнення обороноздатності країни та підтримку наших воїнів Олександра отримала подяку від командування та особового складу бригади, якою опікуються волонтери. Військові виразили їй щиру вдячність за таку необхідну та важливу допомогу у цей нелегкий для всієї України час.

Навіть одна добра справа здатна змінити суспільство, країну та світ на краще.