Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / Безпека разом: навчально-тренувальний інтерактив з цивільного захисту та реагування на надзвичайні ситуації в ХНТУ

Безпека разом: навчально-тренувальний інтерактив з цивільного захисту та реагування на надзвичайні ситуації в ХНТУ

Нещодавно в Херсонському національному технічному університеті колектив нашої кафедри в онлайн-форматі відвідав спеціальне об'єктове тренування з цивільного захисту «Дії сил цивільного захисту ХНТУ при виникненні надзвичайних ситуацій воєнного характеру». І викладачам і персоналу кафедри важливо знати і розуміти, як ми всі разом можемо бути підготовлені до непередбачуваних ситуацій, особливо з урахуванням військового вторгнення в Україну.

Разом з нами інструктаж від представників ДСНС м. Херсона та навчально-методичного центру ЦЗ та безпеки життєдіяльності Херсонської області, прослухали більше 100 співробітників ХНТУ, адже такі заходи надзвичайно актуальні і роблять наше університетське співтовариство більш захищеним.

В подальшому просимо всіх долучатися до подібних заходів, щоб спільними зусиллями ми могли ефективно реагувати на надзвичайні ситуації та забезпечувати безпеку для себе та оточуючих. Бережімо своє життя та будьмо готові допомагати одне одному у будь-яких ситуаціях. Спільно ми сильніші!