Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / Участь у вебінарі «Проєкти для ЗВО: від ідеї до успішної реалізації» від ГО "Прогресильні"

Участь у вебінарі «Проєкти для ЗВО: від ідеї до успішної реалізації» від ГО "Прогресильні"

Викладачі нашої кафедри – д.е.н., професор Наталія Шандова, к.т.н., доцент Наталія Олійник і старший викладач Наталія Мєшкова-Кравченко отримали чудову нагоду поспілкуватись з колегами на вебінарі та заглибитись у тему грантових проєктів та їх розвитку, адже нині ця тема є вкрай актуальна для закладів вищої освіти і є одним з пріоритетних напрямків залучення фінансування для розвитку. Викладачі нашої кафедри – д.е.н., професор Наталія Шандова, к.т.н., доцент Наталія Олійник і старший викладач Наталія Мєшкова-Кравченко отримали чудову нагоду поспілкуватись з колегами на вебінарі та заглибитись у тему грантових проєктів та їх розвитку, адже нині ця тема є вкрай актуальна для закладів вищої освіти і є одним з пріоритетних напрямків залучення фінансування для розвитку. Вебінар на тему «Проєкти для ЗВО: від ідеї до успішної реалізації» за ініціативи Острівця Прогресильності ХНТУ провела Тетяна Коноваленко - членкиня та спів-кординаторка напряму «Фандрайзинг» ГО «Прогресильні», к.п.н., доцент, проректорка з наукової, інноваційної роботи та міжнародної співпраці Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Б. Хмельницького.

А сьогоднішній Міжнародний день жінок та дівчат в науці є гарною нагодою відзначити представниць нашої кафедри: ви – надзвичайно талановиті жінки , які своєю працею надихають нас усіх і роблять кращим наш університет. Нехай Міжнародний день жінок та дівчат в науці буде для вас ще однією нагодою пишатися своїми досягненнями та знаходити нові джерела натхнення для подальших наукових здобутків.