Головна

Структура / Кафедри університету / Економіки, підприємництва та економічної безпеки / Новини та події кафедри / ЗИМОВА ЕКОНОМІЧНА ШКОЛА «УКРАЇНА-ЄС»: ТОРУЄМО ШЛЯХ ДО ВСТУПУ ЧЕРЕЗ РЕГІОНАЛЬНИЙ ВИМІР

ЗИМОВА ЕКОНОМІЧНА ШКОЛА «УКРАЇНА-ЄС»: ТОРУЄМО ШЛЯХ ДО ВСТУПУ ЧЕРЕЗ РЕГІОНАЛЬНИЙ ВИМІР

Викладачі, аспіранти та магістри кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки взяли участь у Зимовій економічній школі «Україна-ЄС, кроки до вступу: регіональний вимір» від ВГО «Українська Асоціація Економістів-міжнародників» та Хмельницького національного університету.

Після успішного завершення осіннього навчального семестру викладачі та здобувачі кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки впевнено «пішли» на зимові канікули. Проте, як виявилося, що канікули це ще одна можливість, як відпочивати, так і вдосконалюватися.

У період з 25 по 31 січня 2024 року викладачі та здобувачі кафедри взяли участь у Зимовій економічній школі «Україна-ЄС, кроки до вступу: регіональний вимір», яка проводилася за підтримки ВГО «Українська Асоціація Економістів-міжнародників» та Хмельницького національного університету.

Загалом у такому заході взяло участь близько 800 учасників з усієї України: студенти (бакалаври і магістри), аспіранти, докторанти, професори і доценти, наукові співробітники, дипломати, економісти, юристи, представники влади і бізнесу.

Доповіді спікерів були змістовними та представленими на високому професійному рівні. Протягом Зимової економічної школи було розглянуто різноманітні та актуальні теми: від економічної складової європейської інтеграції України до правил поводження з відходами за стандартами ЄС, а також ми дізналися більше цікавого про закони економіки, транскордонні перекази, медіацію та миротворчість.

 
 
 

В заключний день Зимової економічної школи учасникам запропонували відвідати Навчальний центр поводження з відходами «Гуфі-центр» (м. Хмельницький), де відбувся екскурсійний практикум розумного поводження з відходами. Так як формат проведення заходу був змішаного типу (online та offline), то організатори заходу продовжили online-трансляцію екскурсії через платформу ZOOM.

"Під час Зимової економічної школи ми занурилися у глибокі дискусії, зустріли неймовірних спікерів та здобули безцінні знання, - ділиться своїми враженнями Тетяна Осадча, здобувач ІІІ (освітньо-наукового) рівня вищої освіти (PhD) - такі наукові заходи є чудовою можливістю для розширення власних наукових горизонтів та налагодження нових знайомств!"