Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Новини кафедри / Відкрита лекція доцента кафедри харчових технологій Зубкової К.В. |
Відкрита лекція доцента кафедри харчових технологій Зубкової К.В.
ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТА КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЗУБКОВОЇ К.В.
ПРИСВЯЧЕНА ХАРАКТЕРИСТИЦІ ТА ВИДАМ ТАРИ, ЩО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ У КОНСЕРВНОМУ ВИРОБНИЦТВІ
13 лютого 2023 р. к.т.н., доцент кафедри харчових технологій Зубкова Катерина Віталіївна провела відкриту он-лайн лекцію з дисципліни "Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва" для студентів І скороченого та ІІ курсів (групи 1ХТ(с), 2ХТ).
Крім студентів, на відкритій лекції були присутні викладачі кафедри харчових технологій: д.т.н., професор Валько М.І., к.т.н., доцент Мамай О.І., к.т.н., доцент Стоянова О.В., а також начальник навчального відділу к.т.н., доцент Погребняк І.Ф.
Заявлена тема: «Характеристика та види тари, що використовується у консервному виробництві» викликала зацікавленість у студентів і викладачів. Лекція була присвячена характеристиці і використанню різних видів тари у консервному виробництві, їх перевагам та недолікам.
|
Лекція супроводжувалась конкретними прикладами, які демонстрували види тари, їх дефекти, способи виготовлення та брак, що може виникнути у виробництві та під час використання консервної тари. Лектором було використано сучасні методи навчання з використанням інформаційних технологій.
|
|
Завдяки проведенню он-лайн лекції з використанням платформи Moodle присутні отримали доступ до лекційного і практичного матеріалу за розглянутою темою та фото для ілюстрації окремих прикладів. Проведена лекція була змістовною, мала логічну побудову та була прочитана на високому професійному рівні.
|
Доцент кафедри
харчових технологій ХНТУ
к.т.н. Ольга МАМАЙ