Головна

Структура / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Магістратура / НОВИНИ КАФЕДРИ / ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНИЙ ЕТАП XVIII МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА

ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНИЙ ЕТАП XVIII МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА

17 лютого 2018 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся фінальний – загальнонаціональний етап XVIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Серед гостей Конкурсу був як постійний представник Ліги українських меценатів у Херсонській області завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування Херсонського національного технічного університету доктор наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України І.П. Лопушинський.

У своєму виступі професор Лопушинський зосередив увагу присутніх на значенні Конкурсу в житті кожного українця, його ролі у зміцненні любові здобувачів освіти до рідної української мови, закликав і надалі нести рідне слово в кожну українську оселю.

Лопушинський І.П. передав вітання учасникам Конкурсу від Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, Президента Ліги українських меценатів Володимира Загорія та виконавчого директора Ліги письменника Михайла Слабошпицького, а також вручив дипломи та цінні подарунки переможцям третього (обласного) етапу Конкурсу.

17 лютого 2018 року в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся фінальний – загальнонаціональний етап XVIII Міжнародного конкурсу імені Петра Яцика

Учениця із Таврійська претендує на звання кращого знавця української мови