Головна

Структура / Відділи / Бібліотека ХНТУ / Новини / Участь ХНТУ у Міжрегіональній спеціалізованій виставці-ярмарку «Книжковий салон. Абітурієнт 2014»

Участь ХНТУ у Міжрегіональній спеціалізованій виставці-ярмарку «Книжковий салон. Абітурієнт 2014»

З 27 по 29 лиспада 2013 року у ККЗ «Ювілейний» (м. Херсон) Херсонський національний технічний університет прийняв участь у міжрегіональній спеціалізованій виставці-ярмарку «Книжковий салон. Абітурієнт 2014».

У наш час важко уявити повноцінну особистість без якісної освіти, так само як важко отримати нові знання без потрібної книжкової продукції. Виставка “Книжковий салон. Абітурієнт” - традиційна щорічна подія серед заходів Херсонської Торгово-промислової палати, яка надає змогу абітурієнтам відповідально підійти до обрання майбутньої професії та навчального закладу, де її здобути.

На цьогорічній виставці було представлено видавництва, навчальні заклади м.Херсона та філіали навчальних закладів України. Серед відвідувачів – майбутні абітурієнти зі шкіл міста і області.

Під час заходу було викладено вичерпну інформацію про системи освіти різних навчальних закладів, навчальні програми, спеціальності та напрями навчання, умови вступу та фінансові вимоги; відвідувачі виставки мали змогу ознайомитися з думкою авторитетних спеціалістів з різних аспектів навчання, поспілкуватися з представниками вищих навчальних закладів, ознайомитися з останніми досягненнями сфери освіти: технічними засобами навчання, навчально-методичною літературою, освітніми комп’ютерними системами та програмами.

Викладачі та студенти ХНТУ на чолі з директором бібліотеки нашого університету Людмилою Анатоліївною Кащенко надавали змістовну та кваліфіковану консультацію відвідувачам виставки щодо умов вступу до університету, а також. представили майбутнім абітурієнтам книжки, авторами яких є викладачі університету, кубки, грамоти, медалі та рекламні буклети. Експозиція Херсонського національного технічного університету мала великий інтерес у відвідувачів виставки.