Головна

Про університет / Новини університету / Концерт для наших чарівних представниць слабкої статі!

Концерт для наших чарівних представниць слабкої статі!

Мешканці гуртожитків №1 і №2 привітали представниць прекрасної статі з першим весняним святом – Міжнародним жіночим днем.

Концерти, які організували мешканці гуртожитків, були дуже насиченими. На них лунали різноманітні пісні, запальні танці, комедійні інсценізації студентського життя, безліч кумедних конкурсів, щирі привітання дівчат зі святом та багато іншого, що залишило у глядачів чимало приємних, незабутніх вражень.

Було надзвичайно приємно, що зали наших гутрожитків були заповнені глядачами, які весь концерт підтримували юних артистів оплесками.

Усі глядачі, серед яких були здебільшого дівчата, зокрема й декан факультету кібернетики та системної інженерії Н.А. Кругла, завідувачі гуртожитків, працівники відділу з організації виховної роботи студентів, приймали виступи юних артистів напрочуд тепло, адже атмосфера була по-справжньому домашньою!

Ми переконані, що такі заходи необхідні для нашого ВУЗу, вони сприяють творчому розвитку молоді (а талантів у нас багато!) та приносять яскраві враження і масу позитивних емоцій для студентів.

До вашої уваги короткий фоторепортаж із заходів: