Головна

Інформаційні ресурси / Електронне навчання ХНТУ (Moodle)

Електронне навчання ХНТУ (Moodle)

Перейти на сторінку авторизації >>>

Можливе підключення мобільного додатку для роботи з системою Moodle ХНТУ. Для цього необхідно виконати наступні дії:

1. Завантажити мобільний додаток (безкоштовно):
Для пристроїв на базі Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moodle.moodlemobile&hl=ua
Для пристроїв на базі iOS - https://apps.apple.com/ua/app/moodle/id633359593
2. Далі, після запуску додатку необхідно ввести URL-адресу сайту Moodle ХНТУ - https://mdl.kntu.net.ua
3. Після цього потрібно ввести свої логін і пароль.
Встановлення і підключення на цьому завершуються, користувач потрапляє до свого власного віртуального кабінету і отримує можливість переглядати вміст своїх курсів, отримувати повідомлення тощо.

 

ВИКЛАДАЧАМ

Як отримати логін і пароль та зареєструватися в системі Moodle

- Реєстрація навчальних дисциплін і надання в них ролі викладача здійснюється за заявкою завідувача кафедри або особи, що координує на кафедрі роботу з організації дистанційного навчання, за адресою moodle@kntu.net.ua .

- Для реєстрації електронних курсів в системі Moodle ХНТУ або внесення змін у вже зареєстровані курси (наприклад, призначення на роль викладача іншої особи) необхідно надіслати заявку за формою (Додаток 2 до наказу ХНТУ від 01.12.2017р. № 408 ) на адресу електронної пошти moodle@kntu.net.ua (заявки приймаються тільки з поштових адрес ХНТУ у домені @kntu.net.ua). У заявці обов'язково треба вказувати повну та скорочену назву курсу, П.І.Б. викладачів із правом редагування курсу та без такого права.

- Для реєстрації здобувачів, викладачів чи співробітників ХНТУ, які не мають власного облікового запису в системі Moodle ХНТУ або втратили доступ до свого облікового запису, необхідно заповнити і надіслати заявку за формою (Додаток 1 до наказу ХНТУ від 01.12.2017р.№ 408 ) на адресу електронної пошти support@kntu.net.ua .

Заявки приймаються тільки з поштових адрес ХНТУ у домені @kntu.net.ua.

НЕ НАМАГАЙТЕСЬ ЗМІНИТИ ПАРОЛЬ!!! Система не дозволить змінити пароль, але і старий пароль стане вже не дійсним !!!

СТУДЕНТАМ

Як отримати логін і пароль до системи Moodle

Логін і пароль видається в деканаті під особистий підпис і зберігається користувачем у безпечному місці. Змінювати самостійно пароль не дозволяється. В разі компрометації паролю (потрапляння його в чужі руки) необхідно негайно сповістити деканат та надіслати повідомлення адміністратору системи Moodle ХНТУ на адресу support@kntu.net.ua

НЕ НАМАГАЙТЕСЬ ЗМІНИТИ ПАРОЛЬ!!! Система не дозволить змінити пароль, але і старий пароль стане вже не дійсним !!!

Куди звертатися, якщо виникли проблеми з роботою в системі Moodle

- з організаційних питань, пов’язаних із використанням системи Moodle в навчальному процесі, необхідно звертатись до менеджера системи за адресою moodle@kntu.net.ua або за телефоном 32-69-20.

- з технічних питань, пов’язаних із функціюванням системи Moodle, необхідно надіслати електронного листа в службу технічної підтримки за адресою support@kntu.net.ua або за телефоном 32-69-64.

УВАГА!!! Запити щодо організаційного та технічного обслуговування приймаються до виконання тільки за умови, якщо вони були відправлені зі скриньки корпоративної пошти ХНТУ (адреси у поштовому домені @kntu.net.ua). Використання корпоративної пошти ХНТУ (вхід за адресою: mail.kntu.net.ua) для службових цілей всіма студентами, викладачами та співробітниками ХНТУ є обов'язковим згідно з наказом ХНТУ № 91 від 20.03.15 «Про використання електронних поштових сервісів».