Головна

Про університет / Новини університету / Соціальна відповідальність молоді

Соціальна відповідальність молоді

У Будинку профспілок Херсона 22 лютого 2018 року пройшов форум «Соціальна відповідальність молоді».

Представники профспілкової молоді організацій міста і області, навчальних закладів зустрілися для обміну досвідом та пошуку нових форм і методів соціально-правового виховання молоді.

Співаковський О.В. - народний депутат України (VIII скликання), перший заступник Голови Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України, кандидат фізико-математичних наук, доктор педагогічних наук, заслужений працівник освіти України, професор кафедри інформатики, програмної інженерії та економічної кібернетики, ректор Херсонського державного університету, звертаючись до присутніх, зазначив, що ніхто, окрім нас, не зможе змінити життя на краще в нашому місті, на рідній Херсонщині, в Україні. Молоді Співаковський О.В. побажав бути сильнішими, активнішими та не боятися нового.

Наше життя складається з маленьких клаптиків – подій, зустрічей, думок та прагнень, які і роблять наш шлях особливим. Активність, пасіонарність української молоді дозволить нашій країні розвиватись, рухатись вперед. Головне - не зупинятись, прагнути завжди навчатись, змінювати власну внутрішню інтелектуальну інфраструктуру.