2018.04.22 Тиждень циклової комісії

Комп’ютерні та природничо-математичні дисципліни

З 22 по 27 квітня в Економіко-технологічному технікумі проводився тиждень циклової комісії комп’ютерних та природничо-математичних дисциплін.

Розпочався тиждень безкоштовним майстер-класом «Створи свою гру за дві години», що відбувався на базі ISCHOOL_Kherson_kids. Студенти, які відвідали даний захід, отримали знання з створення комп’ютерних ігор та отримали запрошення для подальшої співпраці з комп’ютерною школою.

У вівторок для студентів перших курсів проводився брейн-ринг з математики та інформатики. Дві команди «Радикал» та «Виключення з правил» змагалися за звання найкращої команди. Переможці отримали призи.

У середу відбулося засідання клубу «Цікава фізика» на тему «Мобільний телефон – небезпека здоров’ю». Цікаві виступи студентів розкрили всю правду не тільки про користь мобільних телефонів, а й про їх шкідливість.

У четвер разом із мережевою академією Cisco та Запорізькою державною інженерною академією провели захід "День кар'єри дівчат в ІТ 2018", в ході якого студенти брали участь у грі «Двійковий тетріс», а також проглянули вебінар з виступами жінок, які досягли успіхів в ІТ сфері.

Протягом тижня проводився конкурс «Задача дня», в якому студентам кожного дня пропонувалася задача для розв’язання.

У п’ятницю відбулася лінійка, де переможці та активні учасники тижня отримали заохочувальні призи.