Головна

Структура / Відділи / Бібліотека ХНТУ / Новини / Прес-конференція з нагоди завершення проєкту «Літературний тур Херсонщиною «Книгомандри»»

Прес-конференція з нагоди завершення проєкту «Літературний тур Херсонщиною «Книгомандри»»

16 жовтня 2019 року співробітники бібліотеки ХНТУ бібліограф І категорії Кириця І.А. та бібліотекар І категорії Гашимова А.Б. відвідали Херсонську обласну бібліотеку для юнацтва ім. Б.А. Лавреньова, де взяли участь у прес-конференції з нагоди завершення проєкту «Літературний тур Херсонщиною «Книгомандри»», який реалізовувала книгозбірня за підтримки Українського культурного фонду. На прес-конференцію завітали представники органів влади області, працівники бібліотек навчальних закладів та бібліотек міста Херсона, директори та працівники бібліотек-партнерів проєкту, письменники, журналісти, блогери.

Депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков привітав з успішною реалізацією проєкту «Книгомандри», наголосив на цінності бібліотек та проєктів, що популяризують читання серед молоді, знайомлять жителів Херсонщини із сучасною українською літературою. Директор книготоргівельної мережі «Учбова книга» Анна Лісова, яка неодноразово відвідувала заходи в межах «Книгомандрів», зазначила, що такі творчі зустрічі з письменниками породжують нову генерацію молодих авторів. Співробітники бібліотеки ХНТУ ознайомили присутніх з рекламний матеріалом про наш університет.