Структура / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Залучення викладачів кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції до покращення якості вищої освіти в Україні |
Залучення викладачів кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції до покращення якості вищої освіти в Україні
Дата 11.03.2020 10:07
Викладачі кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції д.т.н. Сарібєкова Д.Г. та к.т.н., доц. Куник О.М. разом з колегами успішно пройшли онлайн курс та тестування, очний дводенний тренінг 28-29 листопада 2019 року на базі Херсонського державного університету та тестування, організовані Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти для підготовки та відбору кандидатів в експерти з акредитацій освітніх програм.
Наказом Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 28.01.2020 р. Сарібєкову Д.Г. затверджено експертом з акредитацій освітніх програм за спеціальностями 161 «Хімічні технологія та інженерія» та 181 «Харчові технології».
Наказом Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 23.12.2019 р. Куник О.М. затверджено експертом з акредитацій освітніх програм за спеціальністю 181 «Харчові технології».
https://www.facebook.com/khersonstateuniversity/posts/2835986839810859