Головна

Інформаційні ресурси / Корпоративний месенджер ХНТУ - "Чат ХНТУ"

Корпоративний месенджер ХНТУ - "Чат ХНТУ"

Перейти на сторінку авторизації >>>

 
 

Шановні студенти, викладачі і співробітники ХНТУ.

Для входу до месенджера ХНТУ потрібно використовувати наявні логіни і паролі, видані для доступу до системи Moodle ХНТУ.

УВАГА! Якщо ваш логін є виключно цифровим, перед його набором необхідно спочатку ввести слово login, а за ним відразу цифри логіну. Наприклад, якщо ваш логін - "846276", то для входу до месенджера ХНТУ необхідно набрати логін "login846276". Якщо логін не є виключно цифровим, наприклад - s374562, то його слід вводити без змін.

Для реєстрації викладачів чи співробітників ХНТУ, які не мають власного облікового запису в системі Чат ХНТУ або в разі виникнення проблем зі входом в систему, необхідно заповнити і надіслати на електронну адресу служби підтримки ( chat@kntu.net.ua) заявку за формами згідно з Додатоком 1 до наказу ХНТУ від 01.12.2017р.№ 408:

для студентів - KNTU-mail-blank-students.ods

для викладачів та співробітників - KNTU-mail-blank-staff.ods

Звертаємо вашу увагу на те, що можливість здійснювати ті чи ті дії безпосередньо залежить від віртуальної кімнати, в якій ви знаходитесь. Кімнати загального використання, як то “ХНТУ”, кімнати факультетів, кафедр, підрозділів слугують тільки для інформування учасників про новини, події тощо, і не передбачають можливість обміну повідомленнями.

Повною мірою функціональність реалізована у цільових кімнатах, таких як “академічна група”, “навчальний курс” тощо. Чекайте на запрошення до ваших цільових кімнат та приймайте ці запрошення. Після цього ви зможете реалізувати ті дії, які відповідають вашій ролі у певній кімнаті та налаштуванням цієї кімнати.

Бажаємо успіхів!

З усіх питань використання корпоративного месенджера ХНТУ звертайтесь, будь-ласка, за адресою chat@kntu.net.ua