Тріумф лектора

"Тріумф лектора" - саме так охарактеризували викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування ХНТУ відкриту лекцію завідувача кафедри, доктора економічних наук Сідельникової Лариси Петрівни з дисципліни "Податкова система" на тему "Податок на додану вартість", яка відбулась для студентів 3 курсу та всіх бажаючих 17 жовтня 2019 року.

За результатами відкритої лекції надаються враження, побажання, рекомендації від присутніх. Так, від усіх присутніх, показова відкрита лекція Сідельникової Л.П. отримала позитивні відгуки та схвалені позиції щодо її проведення.

Звернуто увагу на вдале поєднання супроводження мультимедійним забезпеченням основних питань лекційного заняття, використання форм документів у роздрукованому вигляді та надання їх до роботи студентам, постійний зв'язок із аудиторією, атмосфера спілкування мала дружній характер обговорення.

Матеріал лекції вміщував і ряд інших методичних засобів, які стимулювали студентів до подальшого самонавчання, через власну ініціативність задля подальшої успішності.

Вітаємо Ларису Петрівну із успішним проведенням відкритої лекції і бажаємо творчого натхнення, невтомності та нових здобутків у повсякденній відповідальній діяльності, успішного здійснення всіх професійних і особистих задумів!