Головна

Структура / Кафедри університету / Комп'ютерних систем та мереж / Новини / Гостьова лекція на тему: «Інформаційні технології в органах місцевого самоврядування та перспективи створення проєктного офісу»

Гостьова лекція на тему: «Інформаційні технології в органах місцевого самоврядування та перспективи створення проєктного офісу»

15.04.2021 р. відбулася гостьова лекція на тему: «Інформаційні технології в органах місцевого самоврядування та перспективи створення проєктного офісу». Лекцію для здобувачів освітніх програм «Комп’ютерна інженерія» та «Інформаційні системи та технології в економіці, менеджменті та управлінні проектами» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти проводила запрошений фахівець Шаповал Тетяна – головний спеціаліст відділу туризму управління економіки виконавчого комітету Олешківської міської ради, напрям діяльності якої написання проектів, підготовка ідей, аналітика.

Після лекції відбулося обговорення освітніх програм спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія» та 126 «Інформаційні системи та технології» з провідними викладачами кафедри.