Структура / Кафедри університету / Харчових технологій / Новини кафедри / Угода про співпрацю між ХНТУ та Громадською спілкою «Дороги вина та смаку Херсонщини» |
Угода про співпрацю між ХНТУ та Громадською спілкою «Дороги вина та смаку Херсонщини»
20 травня 2021 року відбулась зустріч керівництва Херсонського національного технічного університету та викладачів кафедри харчових технологій з головою правління Громадської спілки «Дороги вина та смаку Херсонщини», в ході якої обговорювались питання підготовки та реалізації спільних заходів, проєктів і програм в галузі технологій продуктів бродіння і виноробства.
Підписана угода про співпрацю між Херсонським національним технічним університетом та Громадською спілкою «Дороги вина та смаку Херсонщини» з метою об’єднання зусиль і спільних дій в рамках науково-дослідницької, навчальної, профорієнтаційної роботи, сприяння всебічному розвитку студентів освітніх програм «Харчові технології», «Технології продуктів бродіння і виноробства», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», формування у них професійних компетентностей з харчових технологій та подальшого працевлаштування на крафтових підприємствах південного регіону України.
В обговоренні угоди від ХНТУ взяли участь: ректор, д.т.н., професор Бардачов Ю.М., завідувач кафедри харчових технологій, д.т.н., професор Валько М.І., доцент кафедри харчових технологій Мамай О.І., від Громадської спілки «Дороги вина та смаку Херсонщини»: голова правління Палічев Ю.Ф.

