Головна

Структура / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Наукова діяльність / Студентський науковий гурток / Організаційне засідання "Обговорення та затвердження основних завдань і напрямків діяльності гуртка та плану його роботи на 2021/2022 навчальний рік"

Організаційне засідання "Обговорення та затвердження основних завдань і напрямків діяльності гуртка та плану його роботи на 2021/2022 навчальний рік"

16 вересня 2021 року відбулось перше організаційне засідання студентської наукової проблемної групи спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».

На засіданні були присутні керівник гуртка, кандидат наук з державного управління, доцент, доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування ХНТУ Дурман Олена та студенти груп 4 УА та 3 УА (члени Наукового товариства).

Порядком денним було обговорення та затвердження основних завдань і напрямків діяльності гуртка та плану його роботи на 2021/2022 навчальний рік. Визначили, що основними пріоритетними напрямками наукових досліджень на поточний навчальний рік є теми: механізми публічного управління та місцевого самоврядування, електронне урядування та зовнішня політика України.