Головна

Структура / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Новини кафедри / Відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»

Відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»

За період роботи Екзаменаційної комісії з 16.12.2021 р. по 21.12.2021 р. проведено 2 засідання із захисту кваліфікаційних робіт магістрів:

- 16.12.2021 р. засідання № 1 – захищено 8 робіт;

- 21.12.2021 р. засідання № 2 – захищено 7 робіт.

Атестацію провела Екзаменаційна комісія у складі:

Наталія ШАНДОВА - голова Екзаменаційної комісії, д.е.н., професор, в. о. завідувача кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки Херсонського національного технічного університету;

Лариса СІДЕЛЬНИКОВА – член Екзаменаційної комісії, д.е.н., професор, в. о. завідувача кафедри фінансів, обліку та оподаткування;

Оксана ПОСАДНЄВА – член Екзаменаційної комісії, к.е.н., доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування;

Аліна ОСТАПЕНКО – член Екзаменаційної комісії, к.т.н., доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування;

Віра ЯКИМЧЕНКО – секретар Екзаменаційної комісії, провідний фахівець кафедри фінансів, обліку та оподаткування.

Захист кваліфікаційних робіт магістрів студентами 2 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання проводилися в аудиторії 309 (навч. корп. 1) ХНТУ, оснащеній комп’ютером, проектором та мультимедійною дошкою.

Для роботи комісії були подані всі необхідні документи та створені необхідні умови. Теми кваліфікаційних робіт магістрів актуальні та відповідають спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Подані на захист кваліфікаційні роботи магістрів мають науково-дослідний характер. Слід зазначити, що у роботах студентів використані сучасні методи аналізу ефективності діяльності суб’єктів господарювання та фінансових і податкових органів України. Роботи виконані з використанням звітних матеріалів, наданих суб’єктами дослідження – підприємствами, банківськими установами, а також Національним банком України, Міністерством фінансів України, органами Державної податкової служби України, Державної казначейської служби України, Державної служби статистики України. Усі роботи виконані з урахуванням останніх змін у законодавстві, що дало змогу студентам визначити реалії функціонування фінансової системи в сучасних ринкових відносинах України.

За результатами захисту кваліфікаційних робіт магістрів рішення Екзаменаційної комісії 15 студентам присвоєно кваліфікацію магістр фінансів, банківської справи та страхування за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень підготовки студентів, вміння аналізувати матеріал, розв’язувати проблемні завдання та робити висновки. 10 кваліфікаційних робіт магістрів було захищено з оцінкою «відмінно» та 5 кваліфікаційних робіт магістрів – з оцінкою «добре».

За результатами навчання та участі у науковій роботі і громадській діяльності кафедри дипломи з відзнакою отримають студентки спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»:

1. Семибратня Валерія Віталіївна.

2. Скаржинець Вікторія Ігорівна.

3. Ященко Ольга Миколаївна.

Колектив кафедри фінансів, обліку та оподаткування Херсонського національного технічного університету вітає студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» з успішним захистом кваліфікаційних робіт магістрів! Бажаємо, щоб знання та досвід, накопичені під час навчання в університеті, допомогли обрати правильний та перспективний шлях життя!