Головна

Структура / Кафедри університету / Менеджменту, маркетингу і туризму / Новини кафедри / Студенти спеціальностей 073 «Менеджмент» та 242 «Туризм» пройшли виробничу (ознайомчу професійно-орієнтовану) практику

Студенти спеціальностей 073 «Менеджмент» та 242 «Туризм» пройшли виробничу (ознайомчу професійно-орієнтовану) практику

Виробнича (ознайомча професійно-орієнтована) практика студентів 2 та 3 курсів кафедри менеджменту, маркетингу і туризму ОПП «Готельно-ресторанний сервіс» та ОПП «Менеджмент готельного і туристичного бізнесу»

Студенти 2 та 3 курсів кафедри менеджменту, маркетингу і туризму Херсонського національного технічного університету ОПП «Готельно-ресторанний сервіс» та ОПП «Менеджмент готельного і туристичного бізнесу» пройшли виробничу (ознайомчу професійно-орієнтовану) практику в готелі «Затишний» (м. Скадовськ, Херсонської області), ТОВ «АРТревел.кс» та туристичний клуб «Саквояж» (м. Херсон).

Адміністрація закладів дуже тепло та гостинно зустріла викладачів кафедри та студентів. Для студентів було проведено екскурсії, під час якої вони дізналися історію розвитку готелю та туристичних організацій, особливості ведення туристичного та готельного-ресторанного бізнесу в нашому регіоні. Плідно для студентів пройшла і сама практика, під час якої студенти отримали багато корисної та цікавої інформації.

Кафедра менеджменту, маркетингу і туризму висловлює подяку власникам готелю «Затишний» Єфімовій О. та Єфімову Р., директору ТОВ «АРТревел.кс» Шилкіній К.О. та директору туристичного клубу «Саквояж» Рибак О.П. за надану можливість нашим студентам отримати безцінний професійний досвід, що дозволило їм доторкнутись до професії своєї мрії.

Дуже дякуємо за гостинність та чудовий настрій!!!