Головна

Структура / Кафедри університету / Державного управління і місцевого самоврядування / Магістратура / НОВИНИ КАФЕДРИ / ІНФОРМАЦІЙНА ОНЛАЙН СЕСІЯ ЩОДО КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ ВИКОНАВЦІВ ДЕРЖАВНОГО ЗАМОВЛЕННЯ

ІНФОРМАЦІЙНА ОНЛАЙН СЕСІЯ ЩОДО КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ ВИКОНАВЦІВ ДЕРЖАВНОГО ЗАМОВЛЕННЯ

01 липня 2022 року Національне агентство України з питань державної служби (НАДС) провело інформаційну онлайн сесію щодо конкурсного відбору виконавців державного замовлення на підготовку здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування» та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

Відкрила інформаційну сесію голова НАДС Наталія Алюшина, яка у вступному слові зазначила, що цього року великою новацією конкурсного відбору є те, що він проходить в автоматизованому режимі через портал управління знаннями, який адмініструється НАДС. Це дозволить підвищити довіру до його результатів з боку провайдерів освітніх послуг, а також підвищить ефективність використання державних коштів, оскільки вони будуть розподілені серед тих провайдерів, які краще відповідають критеріям розподілу державного замовлення.

Основним наповненням інформаційної сесії було роз’яснення правил автоматизованого конкурсного відбору виконавців державного замовлення НАДС (алгоритм проведення конкурсу, заповнення конкурсних пропозицій в автоматизованому режимі, особливості формування показників економічної ефективності навчання тощо).

Від Херсонського національного технічного університету участь в онлайн сесії взяли завідувач кафедри державного управління і місцевого самоврядування професор І. Лопушинський, заступник завідувача кафедри професор М. Дурман та доцент М. Губа.

У ході онлайн сесії також було надано відповіді на питання, що цікавили провайдерів освітніх послуг.

Довідково:

У 2022 році за державним замовленням НАДС заплановано конкурсний відбір виконавців державного замовлення на:

підготовку 495 здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування»;

підвищення кваліфікації 19 921 державного службовця та посадової особи місцевого самоврядування закладами освіти (за загальними професійними (сертифікатними) програмами – 4 847 осіб, за загальними короткостроковими програмами – 15 074 особи).

   

Конкурсний відбір виконавців державного замовлення на професійне навчання публічних службовців