Головна

Структура / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Новини кафедри / ВІДБУЛОСЯ НАГОРОДЖЕННЯ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ ДИПЛОМАМИ ПЕРЕМОЖЦІВ І ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ З ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ І СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ У 2021/2022 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

ВІДБУЛОСЯ НАГОРОДЖЕННЯ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ ДИПЛОМАМИ ПЕРЕМОЖЦІВ І ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ З ГАЛУЗЕЙ ЗНАНЬ І СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ У 2021/2022 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

На засіданні Вченої ради ХНТУ 20 грудня 2022 р. відбулося нагородження дипломами переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році.

Військова агресія російської федерації проти незалежної України завадила проведенню ІІ туру Конкурсу, тому, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 31.05.2022 року № 508 про внесення змін до наказу МОН України від 05.11.2021 року № 1179 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році» нагородження дипломами відповідних ступенів відбулося в університеті за результатами І туру.

Призерами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей стали 17 студентів кафедри фінансів, обліку та оподаткування, які взяли участь у підготовці 21 наукової роботи на 7 напрямах Конкурсу («Фінанси і кредит», «Банківська справа», «Страхування», «Фінансова безпека», «Фінансова екосистема», «Управління фінансово-економічною безпекою», «Облік і оподаткування»), з них нагороджено дипломами: І ступеня – 7 робіт; ІІ ступеня – 7 робіт; ІІІ ступеня – 7 робіт.

Також на засіданні Вченої ради ХНТУ відмічено відмінну роботу викладачів кафедри фінансів, обліку та оподаткування – наукових керівників студентських конкурсних робіт.

Науковим керівникам оголосили подяку в.о. ректора за активну участь у науковій роботі університету та широке залучення здобувачів вищої освіти до науково-дослідницької діяльності.

Дипломи можна завантажити за посиланням: