Головна

Структура / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Новини кафедри / УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ У ВЕБІНАРІ «МОТИВАЦІЯ ДО НАВЧАННЯ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ»

УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ У ВЕБІНАРІ «МОТИВАЦІЯ ДО НАВЧАННЯ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ»

15 лютого 2023 року к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів, обліку та оподаткування Тетяна ПІНЧУК взяла участь у вебінарі «Мотивація до навчання в умовах воєнного стану», що проводився на платформі підвищення кваліфікації (м. Київ).

Воєнні події, які відбуваються в Україні, є стресом для всіх учасників освітнього процесу. В період, коли порушені базові потреби людини, важливого значення набувають питання створення комфортного освітнього середовища та організації освітнього процесу.

Метою вебінару «Мотивація до навчання в умовах воєнного стану» було поглиблення знань щодо надання першої психологічної допомоги учасникам освітнього процесу за міжнародними протоколами (стандартами) та ознайомлення з алгоритмом перенаправлення, етичними нормами, процедурами міжнародних стандартів.

Окрему увагу було приділено питанням мотивації та самомотивації учасників освітнього процесу, правильного розподілу навантаження на людину в особливих умовах, спілкуванню та стосункам як головним компонентам переживання важких часів.

Учасники вебінару здобули навички створення на заняттях сприятливої атмосфери, яка дозволяє розслабитися, зняти емоційне напруження, відновити почуття безпеки та психоемоційного комфорту. За результатами участі у вебінарі всі учасники отримали сертифікати.

Викладачі кафедри фінансів, обліку та оподаткування постійно підвищують свою кваліфікацію, що дозволяє вдосконалювати навчальний процес підготовки здобувачів вищої освіти спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».