Головна

Структура / Кафедри університету / Комп'ютерних систем та мереж / Новини / Участь кафедри інформаційних технологій у конференції «СИНЕРГІЯ НАУКИ І БІЗНЕСУ У ПОВОЄННОМУ ВІДНОВЛЕННІ ХЕРСОНЩИНИ»

Участь кафедри інформаційних технологій у конференції «СИНЕРГІЯ НАУКИ І БІЗНЕСУ У ПОВОЄННОМУ ВІДНОВЛЕННІ ХЕРСОНЩИНИ»

Протягом 26-27 квітня викладачі, аспіранти та студенти кафедри інформаційних технологій провели участь у конференції «СИНЕРГІЯ НАУКИ І БІЗНЕСУ У ПОВОЄННОМУ ВІДНОВЛЕННІ ХЕРСОНЩИНИ». Основна діяльність кафедри була направлена на роботу у секції «Роль інформаційних систем і технологій у повоєнному відновленні регіональної економіки». Також наші аспіранти та викладачі прийняли участь з тезами на секції «Відновлення, відбудова і модернізація промислово-комунальних об’єктів, виробничих підприємств енергетичної галузі та інфраструктури».

Наші викладачі прийняли участь, як в організаційній роботі секції «Роль інформаційних систем і технологій у повоєнному відновленні регіональної економіки», так і організації роботи конференції, а саме:

  • к.т.н, доцент Григорова Анжела Анатоліївна – член оргкомітету конференції;
  • к.т.н., доцент Козел Віктор Миколайович – відповідальний за модерацію відео-конференції.

За результатами роботи секції отримані такі висновки:

  1. ІТ-освіта це інвестиція в розвиток Херсонщини та України в цілому. ІТ фахівець повинен не лише кодувати, а бути обізнаний з економікою, менеджментом та кібербезпекою.
  2. Факультет Інформаційних технологій та дизайну випускає конкурентоздатних фахівців, які вже зараз разом з науковцями можуть працювати над проєктами.
  3. Для реалізації інвестиційних проєктів потрібна підтримка держави.

Кафедра інформаційних технологій працює та продовжить працювати для забезпечення спеціалістів, що відповідатимуть потребам у інформаційних системах і технологіях у повоєнному відновленні регіональної економіки.