Головна

Структура / Кафедри університету / Комп'ютерних систем та мереж / Новини / Вітаємо з перемогою наших студентів з перемогою І турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

Вітаємо з перемогою наших студентів з перемогою І турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

Студенти кафедри Інформаційних технологій 12 травня 2023 р. прийняли участь у І турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

З спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» студент групи 3КСМ Ващенко Андрій отримав диплом І ступеню за наукову роботу за тематикою «Алгоритми стиснення, їх програмна реалізації та використання», науковий курівник Євгенія Дроздова.

Спеціальність 126 «Інформаційні системи та технології» студенти отримали наступні нагороди:

Пустова Анна, група 3ІСТ диплом ІІ ступеня за темою «Аналітичні інструменти обробки даних та виявлення споживчих інсайтів (Data Mining)», науковий курівник Марина Карамушка.

Білятинський Богдан, група 4ІСТ диплом ІІІ ступеня за темою «WEB-орієнтована інформаційна система з вивчення іноземної мови», науковий керівник Марина Сидорук.

Акімов Віталій, група 5ІСТ диплом ІІІ ступеня за темою «Інформаційна технологія дослідження інфраструктури території», науковий керівник Анжела Григорова.

Щиро вітаємо з перемогою і бажаємо подальших успіхів!