Головна

Структура / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Новини кафедри / ГАННА ЗЕМСЬКА, ВИПУСКНИЦЯ КАФЕДРИ ФОО ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

ГАННА ЗЕМСЬКА, ВИПУСКНИЦЯ КАФЕДРИ ФОО ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

Професія бухгалтера не втратить свою актуальність з часом. У цьому можуть бути впевнені всі, хто вирішить пов’язати свою діяльність з бухгалтерським обліком.

Що треба, щоб зробити успішну кар’єру бухгалтера?

Головне, це - здобути базову освіту зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування», бути наполегливим, ініціативним та мати здатність до самовдосконалення.

Саме такою є наша випускниця магістратури 2011 року Ганна ЗЕМСЬКА.

На сьогодні вона - сертифікований аудитор України (з 2018 р.), переможець конкурсу «Бухгалтер року - 2012», «Бухгалтер року - 2013», дипломант конкурсу «Кращий бухгалтер України» (2014 р.), переможець конкурсу «Кращий бухгалтер - 2018», переможець у номінації «ТОП-20» конкурсів «Кадровик року - 2017», «Кадровик року - 2020», член Союзу обдарованої молоді України (СОМ) з 2009 р., стипендіат Стипендіальної програми Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA» (2010, 2011 рр.), є автором 32-х друкованих у фахових виданнях України наукових праць з питань бухгалтерського обліку, аудиту та фінансового контролю.

Має статус сертифікованого бухгалтера у бізнесі (1-й виконавський рівень) від Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України, член Гільдії професійних внутрішніх аудиторів України, член Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України, член Спілки аудиторів України, член Громадської організації «Центр розвитку особистості «Берегиня».

У червні 2023 року закінчила курс «Польський бухгалтерський облік», що проводиться досить авторитетною організацією в Польщі – SKWP (Stowarzyszenie Księgowych w Polsce – Об’єднання бухгалтерів в Польщі).

Пишаємось такими активними випускниками, які не зраджують своїй професії, та бажаємо Ганні подальших професійних успіхів!

Посилання на сторінки у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/anna.zemskaya.5/
https://www.linkedin.com/in/hanna-zemska-920444a0/