ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ

Знов біль і гіркий смуток війни торкнулися Херсонського національного технічного університету. 27 липня 2023 року, захищаючи суверенітет і незалежність України, загинув випускник 2018 року спеціальності 071 «Облік і оподаткування», молодший сержант КОРНІЙЧУК Владислав Юрійович, який добровільно вступив до лав Збройних Сил України.

Владислав займав посаду командира бойової машини у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Родина Владислава КОРНІЙЧУКА отримала орден «Хрест Героя». Це нагорода, яку започаткували в 24-й окремій механізованій бригаді імені короля Данила для вшановування пам’яті та подвигу усіх загиблих побратимів з 2014 року у війні з росією.

Похований Владислав у Львові на Личаківському кладовищі.

Адміністрація університету, колектив кафедри фінансів, обліку та оподаткування, студентська спільнота висловлюють щирі співчуття родині, близьким та друзям з приводу передчасної смерті Героя.

Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава та безмежна вдячність українському Воїну, який захищав рідну Україну та кожного з нас!