Головна

Структура / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Наукова робота студентів / - «Актуальні проблеми обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції» (спеціальність 071) / Засідання / ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ОБЛІКУ, АУДИТУ, ОПОДАТКУВАННЯ ТА АНАЛІЗУ В УМОВАХ МІЖНАРОДНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ ПРОБЛЕМНОЇ ГРУПИ «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ОБЛІКУ, АУДИТУ, ОПОДАТКУВАННЯ ТА АНАЛІЗУ В УМОВАХ МІЖНАРОДНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

30 жовтня 2023 р. відбулося чергове засідання студентської наукової проблемної групи «Актуальні проблеми обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції». Для зв’язку зі студентами використовували платформу ZOOM.

Модератором засідання була відповідальна за роботу проблемної групи, доцент кафедри, к.е.н., доцент Олена ЄРЕМЯН. Основною метою зустрічі стало оволодіння студентами особливостями написання наукових тез, а саме: лайфхаками щодо оптимізації процесу написання тез і вигідної презентації результатів свого дослідження.

Тому, у ході засідання студентської наукової проблемної групи обговорили такі питання:

- що таке тези і навіщо вони потрібні;

- чи існують ідеальні структура і алгоритм написання тез;

- які типові помилки найчастіше виникають при підготовці до конференцій.

Також, у ході засідання проблемної групи було презентовано і обговорено тези доповіді Поліни МАЛІНОВСЬКОЇ, студентки другого курсу підготовки другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» на тему: «Основні шляхи зниження собівартості будівельно-монтажних робіт», як апробація результатів виконання кваліфікаційної роботи магістра.

Робота студентської наукової проблемної групи завершилась ознайомленням її учасників з вимогами щодо підготовки тез доповідей на щорічну Міжнародну науково-практичну Інтернет-конференцію «Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції», яка відбудеться 21-22 листопада 2023 року на базі кафедри фінансів, обліку та оподаткування ХНТУ. Студентам рекомендовано підготувати і оформити тези доповідей відповідно до встановлених вимог і взяти участь у конференції.

Запрошуємо усіх студентів, які бажають взяти участь у науковій роботі, долучитись до участі у Міжнародній науково-практичній Інтернет-конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аудиту, оподаткування та аналізу в умовах міжнародної інтеграції»!!!