Головна

Структура / Кафедри університету / Фінансів, обліку та оподаткування / Новини кафедри / КАФЕДРА ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ ОТРИМАЛА СТАТУС «СЕРТИФІКОВАНИЙ ЦЕНТР АКАДЕМІЇ MASTER-РІШЕНЬ»

КАФЕДРА ФІНАНСІВ, ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ ОТРИМАЛА СТАТУС «СЕРТИФІКОВАНИЙ ЦЕНТР АКАДЕМІЇ MASTER-РІШЕНЬ»

Кафедрі фінансів, обліку та оподаткування ХНТУ присвоєно статус «Сертифікований центр Академії MASTER-рішень», а доценту кафедри Тетяні ШРАМ - статус «Сертифікований викладач Академії MASTER-рішень», що надає право на проведення навчання користувачів програмної платформи MASTER за власними навчальними програмами.

Відтепер здобувачі, які навчаються за спеціальностями 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», зможуть освоювати нові спеціалізовані бухгалтерські програмні продукти, доступні з будь-якого пристрою. Це дозволить їм отримати практичні навички у веденні бухгалтерського обліку товарно-матеріальних цінностей, фінансово-розрахункових операцій, операцій з виробництва, обліку кадрів та заробітної плати, складського обліку і складання фінансової звітності.

Спеціалізоване програмне забезпечення, розроблене для комплексного обліку відповідно до вимог українського законодавства, повністю адаптоване як до потреб бізнесу, так і до потреб бюджетних установ. Це відкриває нові можливості для студентів, дозволяючи їм отримати сучасні знання та навички, які відповідають вимогам ринку, та свідчить про високий рівень практичної підготовки фахівців з обліку та фінансів, який забезпечує кафедра.

Кафедра фінансів, обліку та оподаткування висловлює щиру подяку адміністрації Херсонського національного технічного університету та ТОВ «МАСТЕР:СТРІМ» за надану можливість використання в освітньому процесі бухгалтерської програми «MASTER: Бухгалтерія» з метою отримання здобувачами спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» цінних знань і практичних навичок в сфері бухгалтерського та управлінського обліку, що є важливим етапом їхнього професійного розвитку.