Головна

Структура / Кафедри університету / Менеджменту, маркетингу і туризму / Новини кафедри / ВІДЗНАКА НАУКОВОЮ СПІЛЬНОТОЮ ВИКЛАДАЧА КАФЕДРИ МЕНЕДЖМЕНТУ, МАРКЕТИНГУ І ТУРИЗМУ

ВІДЗНАКА НАУКОВОЮ СПІЛЬНОТОЮ ВИКЛАДАЧА КАФЕДРИ МЕНЕДЖМЕНТУ, МАРКЕТИНГУ І ТУРИЗМУ

Доцент, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту, маркетингу і туризму Вікторія ШУКЛІНА отримала подяку від наукового журналу «SCIENTIA FRUCTUOZA», засновником якого є Державний торговельно-економічний університет, м. Київ, за високий професіоналізм рецензента при здійсненні фахової оцінки наукових праць та особистий внесок у забезпечення якості публікацій.

Викладачі кафедри менеджменту, маркетингу і туризму Херсонського національного технічного університету активно ведуть наукові дослідження за спеціальностями 075 «Маркетинг» й 073 «Менеджмент» та публікують описи аналізу сутності актуальних наукових проблем, методів, результатів та обґрунтування висновків свого наукового пошуку. Що, крім іншого, надало можливість Вікторії Шукліній бути залученою в якості рецензента до експертного оцінювання рукописів наукових статей у редакції періодичного фахового видання категорії «Б» наукового журналу «SCIENTIA FRUCTUOZA». Взаємодія на принципах об’єктивності, конфіденційності, належної коректної аргументації та компетентність викладача в питаннях менеджменту й маркетингу в торгівлі, готельному бізнесі й туризмі сприяє реалізації завдань видавничої політики щодо відбору найцінніших і перспективних наукових праць, що покликані забезпечити підтримання високого наукового рівня журналу та його цілей пропаганди економічних знань, публікації результатів науково-дослідницької діяльності, обмін досвідом науково-методичної, педагогічної роботи, надання прикладних порад фахівцям. Міжнародна редакційна колегія фахового журналу висловила надію на плідну співпрацю с рецензентом та побажала подальших наукових здобутків і успіху.