Головна

Структура / Кафедри університету / Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції / Новини кафедри / Атестація бакалаврів кафедри Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції

Атестація бакалаврів кафедри Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції

На кафедрі Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції 21 червня 2024 року проходила атестація здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» у формі атестаційного іспиту і 24 червня 2024 року – спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у формі захисту кваліфікаційної роботи бакалавра.

Під час атестаційного іспиту здобувачі освіти продемонстрували високий і достатній рівень теоретичних знань та розуміння предметної області в сфері хімії та технології косметичних засобів; хімічних технологій виробництва та застосування харчових добавок; методів аналізу і дослідження властивостей харчових добавок, хімічних речовин і матеріалів для виробництва косметичних засобів; основ безпеки життєдіяльності і охорони праці.

Серед здобувачів освіти спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія хочеться відмітити Моргун Віолетту і Канівця Іллю, які проявили себе старанними і наполегливими студентами при здобутті знань, і отримають дипломи з відзнакою.

Екзаменаційна комісія відмітила високий рівень виконання і захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів спеціальності 181 Харчові технології. Всі кваліфікаційні роботи бакалаврів ОП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» містять результати сучасних досліджень в галузі харчових технологій. В роботах розроблено технологічну схему виробництва харчового продукту, представлено хіміко-технологічний контроль, проведено ідентифікацію небезпечних чинників та аналіз ризиків при його виробництві. Під час захисту кваліфікаційних робіт здобувачі освіти показали вміння обирати сировину та допоміжні матеріали, обґрунтовувати технологію та ефективне обладнання, розробляти апаратурно-технологічну схему, проводити технологічні розрахунки, визначати критичні контрольні точки та розробляти план НАССР, який включає в себе процедури моніторингу і коригувальні дії, проводити аналіз робочого місця на небезпечні та шкідливі виробничі фактори.

Викладачі кафедри Хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції пишаються своїми випускниками, щиро вітають їх з успішним проходженням атестації і бажають удачі, віри в краще майбутнє і перемогу!