Головна

Про університет / Новини університету / УСПІШНА ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА – ЗАПОРУКА ВДАЛОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

УСПІШНА ПЕРЕДДИПЛОМНА ПРАКТИКА – ЗАПОРУКА ВДАЛОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Переддипломна практика є невід’ємною складовою процесу підготовки фахівців спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Харчові технології і ставить за мету – поглибити і закріпити набуті компетентності і результати навчання.

У лютому 2024 року студенти успішно пройшли практику. Базами практики були передові підприємства і установи галузі.

Студент Лібіченко Дмитро проходив практику на приватному акціонерному товаристві «Луцький пивзавод», відомому своїми традиціями пивоваріння ще з XIX століття.

Сьогодні – це підприємство харчової промисловості України, зайняте у виробництві продукції натурального бродіння, відзначається найсучаснішим обладнанням, поєднанням класичних рецептур з новітніми технологіями пивоваріння.

Під час практики Дмитро зміг продемонструвати компетентності, потрібні для професійної діяльності у сфері виробництва продуктів бродіння. Результат – працевлаштування на даному підприємстві з перспективою подальшого кар’єрного росту.

У відділі виноробства Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства імені В.Є. Таїрова» Національної академії аграрних наук України проходив практичну підготовку студент Сєргєєв Кирило, де ознайомився з технологічними прийомами одержання вин високої якості; з світовими типами вин, виготовлених з сортів винограду селекції ННЦ «Інститут виноградарства і виноробства імені В.Є. Таїрова» НААН; з роботою хіміко-аналітичної лабораторії, яка має європейську акредитацію та сертифікує виноробну продукцію, що експортується в країни ЄС.

Кирило в захваті, отримує пропозицію про подальшу співпрацю та працевлаштування.Отже, переддипломна практика для студента – це не тільки можливість поглибити знання, а й продемонструвати набуті навички, вміння, здатність до комунікації, які мають оцінити потенційні роботодавці.