Новини

Магістратура запрошує на навчання!

Магістратура запрошує на навчання!

День відкритих дверей

6 квітня 2019 відбудеться день відкритих дверей.

Завітання до Новотроїцької ЗОШ №1

Завідувач кафедри Райко Г.О. ранком завітала до Новотроїцької ЗОШ №1 та мала нагоду поговорити з учнями про значення освіти в сучасному цифровому просторі, про важливість знань з фінансової грамотності, розповіла про наш Херсонський національний технічний університет, його факультети та кафедри, подивились відео про спеціальності. Дякуючи завучу школи, Анжелі Дмитрівні, окрім спілкування з учнями, з вчителями поговорили про впровадження проектного підходу в діяльності сучасного закладу освіти. Спілкування виявилося продуктивним, є теми для майбутніх зустрічей.

День комп'ютерника

Саме цього дня 1946 року був запущений перший реально працюючий електронний комп'ютер ENIAC

Международный день женщин и девочек в науке!

По решению ООН отмечается ежегодно 11 февраля.
В ХНТУ, наверно как ни где это очень актуально. Руководящие места занимают в основном Женщины: деканы, заведующие кафедр и даже старосты групп!! Нет есть конечно и мужчины-начальники, но они в городом меньшинстве. :)
Поздравляем наших сотрудниц, аспиранток и студенток с этим красивым праздником!

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій

9.02.2019 р. викладачі кафедри Інформаційних технологій мали за честь бути у команді професійних членів журі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій для учнів 10 -11 класів, що проходила у стінах Херсонського фізико-технічного ліцею.

Стажировка для студентов в области IT

Стажировка для студентов в области IT

http://grantist.com/internship/stazhirovka-dlya-studentov-v-oblasti-it/?fbclid=IwAR0xfJzglv2MRAX_kydcdlffLJXiJbxfPSfsHgs-6XLR_OU8zDK9bcbJrTU

Поздравляем коллег и студентов с успешной аккредитацией программ магистров.

Поздравляем коллег и студентов с успешной аккредитацией программ магистров.

Диплом спеціаліста прирівнюватиметься до диплому магістра

З 2018 року раніше отриманий диплом спеціаліста прирівнюватиметься до диплому магістра.

Дипломи тих, хто раніше отримав освіту рівня спеціаліст, прирівнюються до магістерських. Це означає, що на дипломі буде написано “Спеціаліст”, але прирівнюватися він буде до “Магістра”.Про це повідомляється на сайті Міносвіти.

Церемонія вручення дипломів магістрам

24 січня 2019 року в актовій залі Херсонського національного технічного університету відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрам.

Поздравляем всех выпускников IT - специальности ХНТУ

Поздравляем всех выпускников IT - специальности ХНТУ. Мировые компании в IT-сфере рады видеть вас в своих офисах.

ІІ тур конкурсу наукових робіт

26-27 квітня 2018 року відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економічна кібернетика» у 2017/2018 н.р., на базі Львівського національного університету імені Івана Франка.

Студентка кафедри Економічної кібернетики та управління проектами Херсонського національного технічного університету Захарчук Світлана Миколаївна отримала грамоту за високу практичну цінність отриманих результатів в науковій роботі, поданій до участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

Науковим керівником студентки є в.о. завідувача кафедри ЕК та УП – Райко Галина Олександрівна.

Як ОТГ Херсонщини кадровий голод "вгамовують"

Протягом лютого студенти Херсонського національного технічного університету пройдуть практику у Виноградівській та Музиківській об’єднаних територіальних громадах. Це стане першим кроком до інтенсивної співпраці між університетами та громадами області.

Таку спільну ініціативу започаткували ОТГ Херсонщини, кафедра економічної кібернетики та управління проектами ХНТУ та Херсонський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону.