Наукова робота та конференція

НАУКОВА РОБОТА

Науково-дослідна робота поряд з викладацькою і виховною є одним з найважливіших напрямків діяльності професорсько-викладацького складу.

Науковий напрямок знайшов своє відображення в науково-дослідній роботі на тему: «Ціннісний вимір політичної діяльності: теорія і практика розвитку сучасного українського суспільства».

Головна увага в науково - дослідній роботі приділяється питанням правотворчості, діяльності держави в умовах трансформації громадянського суспільства, національної політики України, політичних цінностей та ін.

До наукової роботи активно залучаються студенти, що допомагає їм краще оволодівати основами наукових знань, а результати своїх напрацювань обговорюють на наукових конференціях, публікують у статях.

За період 2010-2021 рік було проведено десять науково-практичних конференцій із статусом Всеукраїнських та Міжнародних, за участю науковців із Молдови, Польщі, Ізраїлю.

Співробітники постійно підвищують свою кваліфікацію у ВНЗах Херсона та України. Викладачі приймають активну участь у міжнародних, всеукраїнських, міжвузівських науково-теоретичних та науково-практичних конференціях, семінарах, симпозіумах, круглих столах, форумах за результатами яких систематично публікують статті у фахових виданнях України, представляючи наукові розробки з найбільш актуальних питань політології, правознавства, соціології, філософії, історії України.

Конференція 2021 рік