Новини проекту

Консультації робочої групи ХНТУ проєкту QUARSU із національним координатором

У зв'язку із змінами, які відбулися у складі робочої групи ХНТУ, 21 січня 2022 року відбулася консультація учасників проєкту із національним координатором проф. Захарченко В.М. У зустрічі також взяв участь проф. Стойко А.В., координатор проєкту Маріупольського державного університету (ДонДНУ).

Онлайн зустріч партнерів проекту QUARSU

06.12.2021 відбулась онлайн зустріч партнерів проекту QUARSU.

Збори робочої групи ХНТУ

9 листопада 2021 року у рамках проєкту Еразмус+ QUARSU відбулися збори робочої групи ХНТУ.

Робоча зустріч партнерів проєкту QUARSU

22 жовтня 2022 року відбулася Робоча зустріч українських партнерів проєкту QUARSU.

Проведення тренінгів за проектом Еразмус+ «QUARSU»

Відповідно до Робочого пакету проекту «Підтримка визнання кваліфікацій для українських університетів (QUARSU)», у якому активну участь бере Херсонський національний технічний університет, з 10 по 17 червня 2021 року відбулися перші он-лайн тренінги за участю європейських та українських партнерів проекту.

Методологічна зустріч партнерів проекту за участю представника Міністерства освіти і науки України

1 червня 2021 року відбулася чергова методологічна нарада, у якій взяли участь українські партнери проекту QUARSU та керівник експертної групи з питань фахової перед вищої освіти МОН України Балуба Ігор Анатолійович

Методологічне засідання робочої групи проєкту QUARSU

МОН України оприлюднило проєкт наказу «Про затвердження Порядку визнання результатів навчання, здобутих шляхом неформальної та/або інформальної освіти у вищій та фаховій передвищій освіті».

Онлайн нарада за участю координатора проекту М.Франковича

23 квітня 2021 р. відбулася ZOOM-нарада у якій взяли участь представники усіх українських партнерів проєкту та координатор проекту Марек Франкович.

Он-лайн нарада українських партнерів проекту QUARSU

З метою обговорення поточних питань та розроблення порядку подальших спільних дій 16 квітня 2020 року відбулася он-лайн нарада українських партнерів.

Методологічна зустріч українських партнерів проєкту QUARSU

18 березня 2020 р. відбулася чергова робоча зустріч українських партнерів проєкту QUARSU

Моніторингова місія проекту QUARSU

15 січня 2021 року відбулася моніторингова місія проекту QUARSU у якій прийняли участь представники Еразмус+ офісу в Україні, партнери проекту, адміністративний і академічний персонал ВОЗ України, студенти та аспіранти.

Загальні збори консорціуму проєкту QUARSU

01 грудня 2020 р. відбулися он-лайн загальні збори консорціуму проекту QUARSU .

4 - 5.11.2020 Робочі зустрічі українських партнерів проєкту

Під час зустрічей партнери проєкту QUARSU розглянули такі питання :

- закупівля устаткування;

- моніторинг проєкту;

- розклад навчання;

- поширення анкет для опитування українських вузів;

- онлайн-зустріч;

- консорціум проєкту.

5.11.2020. Вебінар "Еквівалентна кваліфікація: альтернативні шляхи до вищої освіти"

5 листопада 2020 р. члени робочої групи проекту QUARSU Савіна Г.Г. та Вольвач І.Ю. прийняли участь у вебінарі, організованому Society for research into higher education (UK). Загалом у вебінарі прийняли участь більше, ніж 100 науковців із різних куточків світу.

Веб-семінар було присвячено переходу студентів з рівноцінною кваліфікацією до вищої освіти. З одного боку, було розглянуто, хто такі студенти, які здобувають кваліфікацію Ради з питань бізнесу та технологій (BTEC), обговорено їх темпи доступу та прогресу у навчанні в університеті. З іншого боку, на вебінарі обговорювалися інклюзивні культури навчання та викладання, важливість належності та різноманітність переходів, опосередкованих стилем викладання.

2.10.2020. Регулярна зустріч українських партнерів проекту QUARSU

2 жовтня 2020 року відбулася чергова зустріч українських партнерів проекту QUARSU для обговорення організаційних питань, повязаних із закупівлею устаткування.